Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
canniball
üzenetére
Elviekben ő fog kérdezősködni a munkámmal kapcsolatban...bár elnézve a két kérdését...el fog mindent hinni amit mondok...bár sok hozzáfűznivalóm nem lesz.
- A képeket én csináltam (erre zárójelben utalt mint olvasó feltételezi a képeket én csináltam). Amikből volt amit cserélnem is kellett, hogy még szemléletesebb legyen a gépet összerakó operátornak (mint olvasó érdekli, hogy volt e sikere, kudarca a munkámnak).
- Meg hogy mé maradt le az irodalomjegyzék...kérem szépen, azért mert cégen belüli munkát dolgoztam fel és mivel ebben dolgozom 6 éve így nagyon nem volt szükségem könyvekre (arról nem is beszélve, hogy a legtöbb belső dokumentáció nem publikus).
Persze próbálom rendesen megfogalmazni a dolgot...bár nem épp jó omen, hogy néha képes vagyok "berezelni" és akkor nem vok vmi beszédes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest