Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
válasz Solar Eclips #81 üzenetére
Karcsú lesz az üzemidőd. Persze, ha csak 1-2 órára kell, jó lehet. Nekem 1040 van és hogy érezd a különbséget: 99%-os töltöttséggel indultam bicajozni, lenyomtam 92km-t és 88% maradt... Még nekem is nehéz elhinnem, ezzel több napos túrákra el lehet menni töltő nélkül. És közben persze nem melegedett nem égett ki a napon a kijelzője, folyamatosan figyelhettem a temérdek teljesítményadatot, térképet stb. Nekem navigációra ritkán kell, ismerem a környékbeli utakat, a haverjaim is mind teljesítménymérésre használják elsősorban. 2008 óta használok ilyen kütyüket, azóta napra pontosan tudom, hol és mennyit mentem. Néha jó elmerülni a statisztikákban.
Szerencsére a mobilok nem tudnak mindent kiváltani, ez a szegmens elég jól elvan, nem zuhantak össze az eladások, folyamatosak a fejlesztések. Nem véletlen: üzemidő, strapabíróság, vízállóság, kijelző a felhasználás szempontjából verhetetlen. Remélem mindig lesznek ilyen célszerszámok. -
tool
tag
válasz Solar Eclips #49 üzenetére
Ezzel semmit sem mondtál. Nekem van olyan ismerősöm, aki többet teker nálam, de még egy egyszerűbb kerékpáros órája sincs. Egyszerűen nem érdekli, ahogy téged sem. Viszont ha valaki szeretne sok adatot, pontosságot, hosszú üzemidőt és jelenleg az erre nem túl alkalmas mobilját használja, annak lehet ajánlani. Egy mobil nem fogja bírni a tűző napon, a láthatósággal is gondok lesznek teljes fényerőn is, egyszerűen ilyen felhasználásnál nincs ellenfele a transzflektív kijelzőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest