Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Attix82 #8954 üzenetére
A békéltető első körben nem javasolja szakvélemény beszerzését. A "tárgyaláson", amire mindkét fél kap meghívást, megvizsgálják a terméket és ők ott adnak egy ajánlást a forgalmazó felé. Ami ingyenes, amit a bolt jó eséllyel el is fogad, amit egy esetleges peres eljárás során a fogyasztó érdekében lehet felhasználni. Tehát semmibe nem kerül, mégis azt tanácsolod ne éljen vele? Az én tapasztalatom is pozitív a békéltetőkkel kapcsolatban, és másnak is van itt olyan ügye, amit e békéltető testület segítségével ingyen oldott meg.
Az én lábbelim is túl volt a 6. hónapon, ezzel utasított el a bolt első körben. Aztán amikor megkapták az ajánlást, szó nélkül javították. De volt olyan közel 1 éves cipőm, amit néhány hete visszavittem és nem problémáztak, mondták keressek az árában valamit.
Szóval ne adj olyan tanácsot hogy próbát se tegyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest