Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
válasz
Sátán44 #16220 üzenetére
Nekem csak a csereutalványt adták vissza, már többször feltettem e-mailben a kérdést, hogy visszakaphatom-e a telefonomat, mert akkor hagynám a fenébe, használnám wifi nélkül, mert az ment tönkre benne, de arra a kérdésre sose válaszoltak. Volt itt más valaki is aki csereutalványt kapott, neki se adták vissza a telefont a kérésére.
Én is ügyvédhez fordulok, csak még várom hogy kicseréljék a csereutalványom, mert az időközben lejárt. Valószínű bírósági ügy lesz belőle, pedig szerettem volna elkerülni, mert ha meg is nyerem a pert, addig nekem kell fizetnem az ügyvédet és a per elindítását. Persze ha nyerek azt visszakapom. Csak azt nem tudom miből fogom kifizetni. Mondjuk egyenlőre azt se tudom mennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8x4GHz FX-8350 + CoolerMaster hűtő
- GIGABYTE GeForce GTX 960 4GB GDDR5 128bit Videokártya
- Új Amazon Kindle Kids Unicorn Valley 2022 16GB 11. gen. e-book olvasó gyári tokjában 20 hó garival!
- Sony A7II jó állapotban 34700expo, éleknék kevés kopás. Doboz. Hibátlan karcmentes kijelző
- Mi Vacuum Mop P hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest