Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sztetek egy ugyfelszolgalat (netes/fb) mi alapjan mondja azt hogy 30 nap a valaszadasi hatarido? van ennek valami joxabalyi hattere? ha igen melyik az merre keressem? dolog lenyege hogy olyan blokkot allitottak ki amin nemletezo tetelek vannak amik a vegosszeget ugyan nem befolyasoljak de sztem a dolgozok trukkolnek valamit. eddig 3 ugyfelszolgalatnak irtam, egyik mutogat, hogy nem ok az illetekesek, masiknal nem is valaszoltak (ezzel is mit lehet kezdeni?), harmadiknal 30 napos hataridore hivatkoznak. sztem kivarasra jatszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest