- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én dolgoztam egy ideig gamestar designerként, így elég jól ismertem az ottani újságírókat is. Egész hónapban lógnak, lapzárta előtt pedig összehányják a cikkeket. Pénzt nem tudom mennyit kapnak, ez a téma tabu volt az egész cégben.
Ja, és a rajongóknak üzenem, hogy a szerkesztőségben kibaszottul lenézik az olvasókat, folyamatosan "kis köcsögöknek", "faszoknak", hívják őket. A fórumokon is csak röhögnek, hogy a kis hülye olvasók miket írkálnak be. Ha egy újságíró szar cikket ad le, csak rálegyintenek, "vidékre jó lesz"...
Hát szóval ennyi, ezek voltak a személyes tapasztalataim.szerk: a teljesség kedvéért annyit hozzátennék, hogy mint mindenhol, itt is voltak kivételek, akik tisztességesen dolgoztak, de nagyon kevesen...
-
Dilikutya
félisten
Régen jó volt a mellékleten az teljes játék, de ma már annak sincs értelme, mivel 2k-ért rendre azokat is meg lehet venni. Kivéve, ha olyan van, amit egyébként már nem forgalmaznak, vagy eleve nem forgalmaztak, bár ez utóbbi esetben el lehet gondolkodni azon, hogy miért nem. A sok shareware vackot meg fel se szabad róla telepíteni. A hírek havi megjelenés mellett hamar aktualitásukat vesztik a net miatt. Érdekes, hogy a PC-s szaklapok (pcworld, chip, cp-panorama) tudtommal mind kaphatók CD/DVD melléklet nélkül is, akkor a játokosak miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest