Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Sajnos nem hazudtak, kevés a gép hűtése a 4magos i7-esnek.
A hűtőpaddal szerintem max 3-4 fokot nyersz. Ha nem lenne akadály a garancia, akkor egy normális pasztával nagyobbat lehetne fogni rajta. A notebook hűtős topicban páran lentebb vették a proci teljesítmény maximumát az energiagazdálkodási lehetőségeknél 95%-ra.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
Másik vinyóval kellene megnézni első körben,de amúgy csak akkor jelentkezik ha a HDD-t hajtod,vagy akkor is ha SSD-ről futtatsz valamit?Az egyébként normális jelenség hogy random felpörög a vinyó ha nem használod akkor is,legalábbis nálam win7-en úgy van beállítva hogy ne menjen folyton a HDD,de néha azért felpörög 5-6 sec-re mégis aztán leáll vissza.
-
redbulz
tag
Lehe, hogy buta ötlet, de mintha rémlene, hogy volt hasonló problémám asztali géppel amikor az energiatakarékosság miatt leállított merevlemezhez a rendszer valamiért még is hozzá akart nyúlni. Amíg az újra felpörgött addig szépen állt minden. Szerintem egy próbát megérne az energiagazdálkodásban letiltani a merevlemez x idő utáni leállítását ha még ezt nem próbáltad.
-
Jazz
veterán
Én is emlékszek valami hasonlóra régről asztalinál. Az volt a megoldás hogy leterheltem a gépet, és akkor nem volt akadozás. Aztán egy új vinyó lett a primary.
És se szektor hiba, se semmi?Egy próba erejéig vinyó nélkül indítsd el a gépet, hallgasd meg a zajt is. Ha nem ssd-n van az OS, akkor dobjál rá egyet. Ezzel elég sok mindent ki tudsz zárni elsőkörben.
Meg ide is dobd fel a kérdésed [link], esetelg még az OS-ed topicjába is.free your mind
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest