Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz Csupati #96281 üzenetére

A másik otthon hagyott "piros" ugyanilyen MSI laptopomban van a i7-4940mx proci, az jóval erősebb.
    Nem találtam erre megoldást, viszont amiről lemaradtál csak én és a mester láttuk az hogy az 1000-es modell(nincs rtx), hát mondanám biztosan alatti szériánál minden rendben volt. Egy GTX 970-es kártyánál. És ott hogy a kártya látható legyen az eszközkezelőben sem kellett állítanom az ACPI-nél, csak elindítod és kész. Szóval én azt mondanám ez olyan mint mikor valami nincs beoptimalizálva, megírva, már jóval a történtek után született, és szerencsére működik eset ahol a hardver nem tér el annyira a működéshez szükséges alapoktól hogy kezelhetetlen legyen. Az adapter már nem tudja teljes mértékben támogatni mert nem lett utána igazítva talán az RTX kártyák újításai miatt. Erre tudok laikusként gondolni.
    Van még egy dolog nincs idegzetem, türelmem új rendszert felrakni. A laptop pályafutása során kezdetben volt ilyen, csak aztán ha volt is valami apró gond mindig visszatoltam a rendszer mentésem....behelyeztem egy másik lemezt. :D

[ Szerkesztve ]

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!

Új hozzászólás Aktív témák