Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Egyébként ezekből melyik a jobb egy Ryzennek?
- KF432S20IB1K2/32
- KF432S20IBK2/32Az egyik 8x2G a másik meg 16x1G... Mármint, single rank meg dual rank, csak nem emlékszem melyiket szeretik AMD-ék...
-
Tyrel
őstag
Rádiumnál néztem én is, csak láttam a tesztekben, hogy mindegyikban sz*r RAM- van (Asus-okban is) és így alapból nem néztem a 32GB-os modelleket... Jó a 16-os, úgyis kicserélem benne...
Egyébként ez is egy vicc, pláne ennyi pénzért, hogy nekem kell RAM-ot cserélni benne mert ilyen árazás mellett még ezen is spórolnak, de ez legalább olyasvalami amin viszonylag könnyen tudok javítani, szóval ezt már elengedtem...

Nekem mindenem fekete, a monitorok is, a perifériák is, az asztal nagyja is... furán mutatna itt egy fehér gép...
#74027 k-adi
Igen, nekem is elsősorban ez vele a problémám - alapvetően nem vagyok egy kompromisszumképtelen ember, de igenis ennyi pénzért ne kelljen már meghunyászkodnom, csak mert valami p*cs az utolsó 0,1% hasznot is ki akarta facsarni egy termékből...Egyébként hajlok rá, hogy a Legion 7 legyen... Csak a +100 ezer nem semmi mert épp lakásfelújtás közepén járok...
Azt tudod hogy ICUE nélkül pontosan mit tudok csinálni a világításával? Ez a tesztekből nem annyira derül ki... Kb ugyanolyat szeretnék ami a Legion 5 modelleknek van, tehát a billentyűzet világítása fehér, az összes többi fiszfasz LED meg csík meg logó meg akármi pedig teljesen OFF...
Mondjuk sokkal egyszerűbb lenne ha meg tudnék barátkozni az 5 Pro kinézetével, mivel a Tobii tracking nekem nem kell... A saját kijelzőjén ritkán játszanék, és akkor sem shooterekkel...
Az 5 Pro hűtése mennyivel gyengébb a 7-nél? Egyik tesztelőnél se láttam őket azonos hardverrel, hogy összehasonlítható legyen... (az 5 Pro-ban sok tesztben 3060 van, a 7-ben pedig 5900HX és 3080... ez az 5800 + 3070 setup amiket most nálunk árulnak még nem nagyon jött szembe)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Muerte