- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegeman
csendes tag
Sziasztok. Előjött egy váratlan probléma, amit sajnos nem nagyon sikerül orvosolni. Kértem már segítséget, de nem sikerült sokkal előrébb kerülni. Szóval adott két egyforma gamepad. Esperanza márkájú, vezeték nélküli gamepadok. (Típus: EGG108K) [link] Ezen középen van egy mode gomb. Amivel eddig lehetett váltogatni Directinput, és Xinput között. Aztán jött egy windows 10 újratelepítés. És egyszercsak elment az Xinput lehetőség a gamepadról. Eddig ha hosszany nyomvatartottam a mode gombot, akkor váltogathattam xinput és directinput között. Na most ez a mode gomb nyomvatartásával megszűnt. Helyette egy más funkciója lett. Vagy megnyitva a chrome böngészőt, vagy néha a steam-et. Utóbbit ritkábban. Inkább a böngészőt... Próbálkoztam már olyannal, hogy ismét újratelepítettem a rendszert. Egy darabig működött ,utána magától átállt ismét a csak directinput működésre. Utána ismét rendszer telepítés..., de addig nem dugtam be a gamepadot a gépbe, amíg le nem tiltottam az automatikus illesztőprogram frissítést, és még a vírusirtót is kikapcsoltam. Bedugom a gépbe a kis sticket és már azt írja ki, hogy PS3/PC/android. És xinputra nem tudok váltani. Használat előtt persze felraktam a rendes, eredeti drivert is, amit hozzá kaptam. Amivel eddig is működött. De valamiért a gép elállítja a dolgokat és nem azt a drivert kezdi el hozzá használni, amit én feltettem. Valakinek bármiféle ötlet esetleg? Neten már sokat keresgéltem, de semmi hasznosat nem találtam. Bármi kérdés van, vagy ötlet, írjatok. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest