- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz inf3rno #23259 üzenetére
Kétévente van teljes laborvizsgálatom, legutóbb tavaly nyáron volt. EKG-t is csináltak (igaz, nem terhelésest), vérnyomásom példaértékű volt mindig.
"Persze ezek után is szóba jöhet, amit mondasz, hogy neked több idő kell valamiért, hogy átálljon a pulzus."
15-20 év semmittevés, ülőmunka napi 8-10 órában, utána otthon gép előtt görnyedés, mindeközben nulla testmozgás, az megmagyarázza?
Amúgy érrendszeri problémák akadhatnak, családban is öröklődik (infarktusok, stroke-ok, illetve a fél család durván migrénes), nekem is rengeteg migrén-problémám volt, ami pongyola fogalmazásban pont az erek nem megfelelő vérszállításából adódik. Amióta futok, azóta egyébként töredéke az ebből adódó problémáim száma a korábbiaknak. Amit észrevettem, hogy komolyabb megerőltetés után viszont még most is kell az extra koffein, vagy az értágító, különben egyszerűen megfő a fejem.
Amúgy hasonlóan indultam, mint Vertigo kolléga, a fene se akart futni, csak egy kötelező gyakorlat volt a többi testedzés között, aztán valahogy ez lett a kedvenc. Csak az az érzésem, hogy ő kicsit fittebben indult neki a projektnek, mint én (akkoriban olyan 10-zel több kiló voltam, mint most, és 10 percet nem bírtam futni egyhuzamban).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest