Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Polacheck #1589 üzenetére
neeem, nem pösti vagyok, igaz ott is futottam párszor mikor fősulis voltam. sima ovális 400m-es futópálya. direkt nem a legbelső sávban futok, mert az már betonkeményre van taposva, mindenki ott fut. de még ígyis szar, aszfalton mostanában nem fájt semmim, itt meg egyből. most mintha rájöttem volna miért fut itt a városban mindenki a bicajúton, a futópályán alig vannak. lehet tudnak valamit? érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest