Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

A minapi betegség után kihagytam egy hetet. Aztán futottam 3 napot, nagyjából jöjjön vissza a forma, de nem érzem, hol a határ, elfutottam, kicsit sok lett, úgyhogy pihentem tegnap is egy napot. Ma megint rávettem magam, sok kedvem nem volt, de kell a fegyelem. Papíron 9 fok van, 4 km után megeredt az eső, és feltámadt a szél. Olyan széllökések voltak, hogy befújt a jobb orrlyukamon, és a balon kicsapta, amit talált. Na, ez is új élmény. Vékony hosszú ujjas, kapucnis felső volt rajtam, de ha a kapucnit feltettem, akkor a nyakamnál befújt a felső alá, és gyakorlatilag éreztem, ahogy ráfagy az izzadtság a meztelen hátamra, úgyhogy inkább áztam, a kapucni meg védte a nyakam. A lábaim a rövidnaci alatt meg szép pirospozsgásra fagytak. Kicsit mereven mozogtam a végére, szerintem. De legalább elfelejtettem leragasztani a bimbókat, úgyhogy faszán véresre horzsoltam őket. Minek fut, aki nem bírja? Viszont órára végig nem néztem, úgy voltam vele, hogy leszarom a jövő hetet is, csak érjünk már haza. De legalább vettem a 10,5 km végén egy grillcsirkét az effenditől a mozgó sütödében. Ennyit igazán megérdemeltem, főzni meg úgysem volt kedvem, meg még a gyerek is örült, hogy van mit enni, nem csak apa főztje. :DDD

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák