Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
supercow
őstag
Én szeretem nyírni, kb 1.5-2 óra alatt kényelmesen szoktam végezni. Mindig megfogadom, hogy hetente nyírom, aztán 2 hetente sikerül megcsinálni. Remek magyar gyártmányú, gyűjtőkosaras modellt használok, nem kell összegereblyézni utána, mert elég nagy a terület. Épp a hétvégén éleztem meg a kést, mert az előző tulaj öröksége (szögek, drótdarabok) tönkretették, az utóbbi időben már csak tépett, nem vágott szegény. Most már rendesen ki van takarítva.
Nagyon sajnálom hogy így kiégett itt is, de nincs időm naponta locsolni, pedig van kút, mehetne ingyen a locsolás... Jövő tavasszal beruházok néhány kiló fűmagba, feltuningolom az egész kertet.
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MCDODO T03 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest