Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a MEE Audio X7 plus-al ? (vezetéknélküli, fül feletti kifejezetten sportoláshoz)
Futáshoz úgy gondolom hogy nincs praktikusabb nála.
Nagyon szimpatikus a formája, még sapka alá is beférhet kényelmesen elődjével ellentétben. Nulla tapasztalattal viszont nem pici rizikó 30+ ezret kiadni érte.Nyilván a hangminőség nem lesz ott mint egy hasonló árú vezetékesnél. Legutóbbi két fülesem egy Piston Youth volt amit szerettem (ezzel a szinttel már ki lennék békülve), utána egy LG Quadbeat 2 ami sokkal gyengébbnek bizonyult.
-
JackFeryll
őstag
Bocsi a hülye kérdésért, Piston 3-on / Youth-on a két külső gomb hangerőt állít, vagy zenét léptet ?
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
A Maxell Metallicsom elhalálozott.
Van az olcsó (5 körül, max 10) kategóriában olyan füles ami nem gabalyodik és tűrhető minőségű ? (szövet, vagy lapos)[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
A vezetéknélküli fülhallgatók mennyire gyatrák ? Igazából most olcsó bluetooth-os fülhallgatóban gondolkodom futáshoz, mert sokkal kényelmesebb lenne mint a technikai ruházat alatt vezetgetni a kábelt, főleg karpántról.
-
JackFeryll
őstag
válasz f4lcon #54514 üzenetére
Persze, lehet hogy x ezer darab ilyenre sikerült és rossz batch-ből kaptunk csak furcsa hogy személyes ismeretségi körömben csak negatívat hallotam és nem 1 darabbal kapcsolatban. (persze a minta így sem reprezentatív)
Nem lejárató kampányt akartam indítani. Csak gondoltam hogy ha van másik x modell ajánlott akkor inkább válasszon az ember olyat amiről nincs negatív vélemény. Arra nem gondoltam, hogy kategórián belül is van árkülönbség ezért ez ennyire egyedi lenne.
-
JackFeryll
őstag
válasz kemcso #54508 üzenetére
Nekem egy ismerősöm látta hogy mim van és mondta hogy ő 4-et vitt vissza, mindnél előjött a hiba, két ismerősének is ugyanez volt. Ötödjére már nem volt kedve hozzá. Erre két hét múlva nekem is kiesett...
Van ott még az ajánlóban más füles is ugyanebben a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
Még mindig benne van az ajánlott fülesek közt a Maxell Metallics ?
Típushiba, hogy elenged a ragasztás és kiesik a driver a tokból.
-
JackFeryll
őstag
A Cowon EM1-ről mik a vélemények ? Az ES18 és közte gondolkodom.
-
JackFeryll
őstag
Szeretnék egy kicsit a Maxell Metallics ellen beszélni hiszen az ajánlott kategóriában van és én is az alapján választottam.
Egy ismerősöm kérdezte meg, hogy meg vagyok-e elégedve vele mert ő 3-at vitt vissza mivel a driver ragasztása elengedett és kilógott a házból és az ismerősei közt is volt ilyen eset ezért nagyon nem ajánlja. Gondoltam magamban, hogy akkor nekem szerencsém volt. Rá két hétre nekem is elengedett a ragasztás.
Típushiba.[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
0-5000Ft-os kategóriában melyik a legstrapabíróbb vezetékű fülhallgató ? Utcai használatra kell.
Tudtommal csak 3 félét lehet megtalálni a boltokban az ajánlottak közül: Maxell metallics, Sony MDR-EX50LP, meg a Canyon.
Sennheiser CX150-esem 4 év után megadta magát és kéne valami a helyére. -
JackFeryll
őstag
Üdv!
Egy párezer forintos fülesre lenne szükségem. Eddig egy Sennheiser CX150-esem volt ami nem egy nagy was ist das, de használható. Egyszer egy szép napon egy fehér zacskóban volt a táskámban és véletlenül kidobtam a zacskót a fülessel együtt.
A monoton aerob edzésekhez kéne fülhallgató semmi egyébre, otthon van fejhallgató ami szintén nem egy Beyerdynamic, de kategóriákkal jobb az olcsóbb fülhallgatóknál.
A fülcsatornába illeszkedő füleseket preferálom alapvetően bár azt nem tudom, hogy edzéshez jó-e ha hallgatom, ahogy levegőt veszek.
Ti mit ajánlanátok? -
JackFeryll
őstag
Sennheiser CX 380 Sport II 20$-ért tuti fake?
-
JackFeryll
őstag
Üdv!
Kb 3-5 ezerért szeretnék venni valami fülest "ami bemegy a fülbe".
Ebay-en ugye ne vásároljak? (azt mondják rengeteg a fake, viszont több embert is megnéztem és az értékeléseik jók )
Sennheisert vagy AKG-t szeretnék , de koppintást nem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok