Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
válasz szentkuti11 #51397 üzenetére
Akkor végső esetben visszaküldöm 14 napon belül, ha nagyon nem jön be, bár erre még sosem vetemedtem.
Köszi a segítséget!
-
kerxy
őstag
válasz szentkuti11 #51370 üzenetére
Köszi!
Ez az Apple Earpods mennyire kényelmes? Így képről nem tudom megállapítani, kipróbálni meg ugye nem nagyon lehet!
-
kerxy
őstag
válasz szentkuti11 #51362 üzenetére
Akkor valami mást esetleg helyette? Galaxy S4hez lenne.
Köszi a segítséget! -
kerxy
őstag
válasz #16820480 #51359 üzenetére
Köszi!
http://www.edigital.hu/Fulhallgato/AKG-Y10BRN-fulhallgato-barna-p406082.html ez mennyire ajánlott? -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Új fulest szeretnék, az agybadugos nem annyira jön be, meg nem marad benne a fülembe, ezért 'earbud' fulest szeretnék, olyan 6-7k értékben van valami ajánlott?
Köszi előre is
-
kerxy
őstag
válasz Shufny #23384 üzenetére
Köszi válaszod, elindultam ezúton.
AKG Q350-et lenne lehetőségem kipróbálni (http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/q-350.html) esetleg érdemes megnézni? Eddig igaziból nem volt saját "agybadugósom" csak másét próbáltam ki, és az kicsit kényelmetlen volt, vagy volt olyan is ami mindig ki akart esni -
kerxy
őstag
válasz Tauren45 #23364 üzenetére
Én is ehhez hasonló kérdéssel jöttem ide, tehát nem agybadugós fülest szeretnék, mert mindenki mondja, hogy milyen jó, de nekem valamiért nem kényelmes :/
Sony Ericsson Live with Walkman-hez lenne, szóval 3,5ös kéne olyan 10 ezer Ft magasságában. Tudtok esetleg ajánlani valamit?Most egy AKG K319-em van, de már nem először ment tönkre, most nem szól a jobb oldali, tehát visszaviszem, de annyiszor volt már gond ezzel, hogy másban gondolkozom..
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9396 üzenetére
Igen, ez a helyzet, hogy mobilra talán elég lesz az AKG annyiért. Remélem összejön, de majd beszámolok mindenképp
Köszi a segítséget!!!
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9394 üzenetére
Mi az, hogy white fülű? Amúgy az inkább 3 ezer Nem tudom megér-e annyit a különbség, de megnézem valamelyik nagyobb elektronikai boltban holnap, hátha van nekik és kipróbálható, bár venni nem hiszem, hogy onnan fogok
Az amúgy mit jelent, hogy "nyitott felépítésű" és hogy "félig nyitott felépítésű"?
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9391 üzenetére
Ilyenek már nincsenek neki sajna, inkább agybadugósak. MX400-et tudna csak jó pár hét alatt. Van olyan nagyobb bolt ahol esetleg ki lehet próbálni? Vagy más ötlet
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9389 üzenetére
Okés, köszi szépen. Írtam neki, majd jelentkezem, hogy mi a helyzet. Köszi mégegyszer
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9387 üzenetére
Igen, HS-47 van most hozzá, de hát elég szörnyű Amúgy tényleg jónak tűnik ebben az árban a 'sennheiser mx 470'. Kit tudnál ajánlani?
Köszi!
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9385 üzenetére
Értem. Bajnak nem baj a mikrofon, csak nem értem, abból a méretből miért nem gyártanak olyanokat mint 3,5-ből. Pedig azért egész sokan használják ezt is szerintem...
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9383 üzenetére
Valóban ezek egész jók, köszi! Árban talán még kicsit mehetünk feljebb. Esetleg 2,5-öset nem tudnál keresni? Mert igaziból az kéne E66-hoz, de ugye ha nagyon nem megy, akkor átalakító. Csak az nem tudom mennyit ront a minőségen...
-
kerxy
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9381 üzenetére
Hát csak épp ez, hogy nem tudom milyen legyen, mert nem nagyon értek hozzá. Mobilhoz szeretném (E66), csak az agybadugósak nekem sosem kényelmesek, amit adtak hozzá az meg elég gagyi
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy normálisabb fülhallgatót, ami NEM agybadugós. Kb 5-6 ezret tudnék rászánni, lehet 3,5-ös és 2,5-ös is. AKG, Sennhesier? Mit ajánlotok?
Köszi: Kerxy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest