- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz #16820480 #68619 üzenetére
Olyan kellene amit itthon is meg lehet kapni (gari miatt). Olyan 50k-ig mennék el maximum. A B&O H5 75k iStyle-ba pl. annyit már sokallok érte, bármennyire is jól szól. Pedig azt kell hogy mondjam ez a H5 piszok módon jól néz ki, a töltéstől kezdve, a 2 mágnes benne, 10/10 lenne számomra, csak nem ennyiért.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Le szeretném cserélni a jelenlegi RHA MA750i fülhallgatómat. Igazából nagyon imádom mert nagyon jól szól, egyetlen "negatívum" hogy vezetékes. Mivel nagyrészt utazás közben használom, sokkal kényelmesebb lenne ha nem lógna a tyúkbél. Valami jó vezeték nélkülire lenne szükségem.
Szóval keresek egy jó ár érték arányút amit nyilván nehéz lesz találni. Most ami nagyon bejön az a Beoplay H5. Az igazából mindenben tökéletes lenne számomra, csak sajnos nagyon drága. Van olcsóbban olyan amit érdemes megvenni, és ugyanúgy In-Ear kialakítású?
Ja és Apple gyári fülese kiesett mert nekem az marha kényelmetlen, fáj tőle a fülem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Köszönöm a tanácsot! Járattam egy kicsit, de már most észrevettem hogy tisztábbak lettek a hangok. Nagyon szépen szól ez az RHA MA750i füles. Nálam Különösen ajánlott plecsnit kap, igaz még csak pár órát hallgattam, de már most ég és föld az előző Klipsch füleshez.
Kicsit reménykedtem hogy Apple Music-nál lesz esetleg Lossless, de sajnos nem. De majd ha arra vágyok, akkor ott a Tidal.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ma jött meg az RHA MA750i fülhallgatóm. A Klipsch se rossz füles, de most a kezdeti első próbánál bőven felülmúlta a régi fülesem. Az lenne a kérdésem hogy feltétlen fontos a bejáratáson végigvinni a fülest, vagy elég az ha csak hallgatom, és majd magától szépen lassan bejáratódik?
Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy már nem garanciás Klipsch Image S4 fülhallgatóm. Az egyik füleshez ahogy megy be a kábel, ott körülötte van egy plussz fekete színű, kb 1 cm-es gumicsőféleség. Gondolom valami védő szerepet nyújt. Na ez kicsit elkezdett szétmenni. Felvettem a Klipsch-el a kapcsolatot, és elég normálisan álltak a dologhoz, így fogok kapni egy Klipsch R6 fülhallgatót.
Itthon nem találtam egy olyan boltot se ami forgalmazná ezt a fülest. Külföldi review-kat olvastam róla, de jó lenne esetleg valamilyen személyes vélemény innen, hogy aki már kipróbálta, ő is mondja hogy milyen. Csupán kíváncsi vagyok rá, örülök hogy így megoldották.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nem nagyon találtam erre alkalmas topicot, így remélem nem lesz gond hogy itt kérdezem meg.
Egy tökéletes állapotban levő Klipsch Image S4 fülest mennyiért lehetne eladni? Még van rá 4.5 hónap garancia. HA-n, expresszen, aprod-on nem találtam ilyen hirdetést, így teljesen tanácstalan vagyok az árral kapcsolatban.Köszönöm előre is
X7i-re tervezek váltani, szerintetek a hangminőség észrevehetően jobb lenne X7i-vel?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ma vettem egy Klipsch Image S4 fülest. A gyári Apple fülesemhez képest nagyon jó, főleg a mélyek rettentő módon elvannak találva, viszont egyetlen hátrányt tudok most mondani, azok a magas hangok. Mintha kevesebb lenne a magas hang mint a gyári Apple fülesemnél. Szerintetek ha be fog járódni, pár nap/hét múlva, akkor a magasak is a helyükön lesznek?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van olyan magyar webshop ami az árgépen nincsen kilistázva, de jó áron meglehet vásárolni a Klipsch Image S4-es fülhallgatót?
Köszönöm
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Fülhallgatót szeretnék venni. 10-15k-t szánnék rá maximum. CX 300 II - CX 400 II nézegettem, de a topicba sok jót nem mondanak róla. Külföldről nem szeretnék rendelni, így olyan jöhet számításba amit mo-n is lehet kapni. Illetve ha belefér ebbe az árba, és nem 1 hónap alatt ér ide akkor esetleg jöhet 1-2 külföldi store is.
Zene terén mindenevő vagyok. Meghallgatom a magyar előadók zenéit is. De jöhet akár Rihanna, Pink, Flo Rida, Amelia Lily, Calvin Harris, Maroon 5, stb. Így ehhez mérten, milyen fülest tudnátok ajánlani, amivel nem fognék mellé? Nyilván 15k-ért nem fogok jó fülest kapni, de azért még mindig jobb mintha a 3-4k-s fülest venném meg erre a célra
Xears-et hanyagolom abból már 2 is tönkrement.. CX 300 II -ről talán nincsenek annyira rossz véleménnyel a topicban, így egy kicsit erre hajlok. De mondjátok meg hogy mi lenne a legjobb választás.
Amúgy itt PH-n van olyan akinél olcsóbban meglehet kapni pl egy CX 300 II-őt? És tutira eredetit kapok. Bolti ára 11k körül van neki.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Elveszett a Sandisk Sansa Clip + mp3-hoz a fülhallgatóm. 10k-ig milyen fülest tudnátok ajánlani?
Tudnátok simát is ajánlani meg agybadugósat is?
köszönöm előre is.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz deathtania #21221 üzenetére
Énis erre keresem a választ, néztem énis ki mind3-ból de mielött megvenném szeretnék énis segítséget kérni.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lenne egy samsung telefon amihez kellene szerválnom egy fülhallgatót olyan 4k környékéig maximum.
ITT nézelődök pl ezen a lapon van amit ajánlotok vagy elötte levő lapon?
köszönöm előre is.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Nos úgynézki sikerült elintéznem a gariztatást Thomas-al, így szerintem 1 max 1.5 héten belül ittlesz a fülhallgató, ami egy XE200PRO Walnut Edition, eddig sima volt ami fekete színű. A walnut mivel különbözik a feketétől, csak annyi hogy a borítás "dió" színű aztán annyi?
Amúgy ha megjön akkor valószinű hogy elfogom adni, ha esetleg valakit érdekelne egy teljesen új XE200PRO Walnut Edition akkor írjon rám és akkor nem hirdetem meg itt ph-n, hanem félrerakom.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
kicsit offtopic lesz de itt kértem segítséget fülhallgatò vásárlásában így mondom hátha tudtok segíteni.
Van egy pár hónapos Xears xe200pro olyan gondom lenne hogy van amikor megmozdítom a fejem akkor a jobb fülhallgató pattog. ha a hátuljához hozzáérek egy picit akkoris pattog. és az lenne a kérdésem hogy írnék a xears-nek viszont angol nemegy annyira és szeretném megértetni magam velük. tudna valaki segíteni a megfogalmazásban?
köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Valaki tudna erre mondani okosat ? [link]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Xears fülesekkel rádiót mennyire szoktatok hallgatni? Adott zene gondolon nemszól olyan szépen mintha mp3-ba hallgatnám a telefonon nem?
Illetve hangzásba mekkora eltérés van ha pl a xe200pro-t telon használom vagy pl egy jobb minőségű mp3 lejátszòn?
Thx az infokat előre is
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Megérkezett nekem is XE200Pro hála themebuilder-nek , illetve a gyors ügyintézésért, és azt kell mondanom hogy iszonyat szépen szól, a mély is jó magas is szép nagyon. És nagyon részletes, egyszóval teljes mértékben megvagyok vele elégedve.
Amúgy én megse találtam a L R jelölést merre van?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
XE200Pro megrendelve hála themebuilder-nek , elvileg holnapra megis érkezik, várom nagyon hogy kipróbáljam hogy milyen, eddig mindig gyáriakat használtam, mindegyik telómhoz, de sgs-hez olyan gagyi a gyári hogy kénytelen voltam venni, de megbánni nemfogom azt tudom.
Bejáratni nincsen mp3-4 lejátszóm, telefonomra dugva otthagyom 1-2 éjszakára azis eleget tesz neki nem?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz Shufny #18299 üzenetére
Ami van xe200pronál az a kis gumiharang vagy szilikon vagy nemtudom hogy hívják, na szóval láttam a weboldalon hogy van olyan aminél 1-2-3 harang van, számt hangzásba valamennyi előnyt hogyha 3 harangos szilikon van rajta a fülhallgatón?
Esetleg jobban szigeteli le a hangot a fül fele?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz ntomka #18281 üzenetére
Jahh, mostmár értem, nem értettem soha mi a fenéért van hogy egyik hosszabb mint a másik, de akkor semmi technikai előnye nincs csak amit Luissimo írt
"(azoknak rendkívül hasznos,akiknek az egyik fülük közelebbvan a lejátszóhoz mint a másik:-)"
thx a segítségeteket.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Amúgy mi a különbség a szimmetrikus és asszimetrikus kábelezés között?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Azt a hsz-ed már a teszt elolvasásakor megnéztem, jól leírtál mindent.
Márcsak a bejáratásba kell segítség. Láttam a 3 hangot, most ezeket hogy játszam le telón? egyik éjjel a barna hang menjen egész éjjel, másik éjjel a másik harmadik nap meg a 3.ik hang? vagy pedig rakjam be végtelenítve valahogy, hogy mind 3 végigmegy és akkor elölről kezdje megint a hangokat és így tovább?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Köszi hasznos volt nagyon a link
Berakása télleg ennyire "nehéz" művelet, vagy ott nem azmiatt kell vigyázni berakásnál hogy rendesen illeszkedjen a fülbe hanem azért is hogy a fülest védjük? tehát ne úgy dugjuk be hogy simán berakom, beeröltetem aztán kész.
vagy pedig a kényelem miatt is kell így ahogy a kép mutatja meg a füles óvása érdekében is?
Valamint nekem ami van sgs-hez az ilyen KATT ez is iem fülesnek számít? vagy pedig nem
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Kicsit más téma lesz de tudnátok írni olyan linket amibe olyasmi van ami összefoglalja az iem fülesek előnyeit?
értem ez alatt a működését, illetve miért jó ilyet használni, jobban kiszűri talán a külső zajt, meg ilyesmire gondolok.
Kerestem itt a topicba de nemnagyon akadtam rá ilyen írásra.
Illetve letudnátok írni hogy még milyen típusú fülesek vannak az iem-en kívül?
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Olvastam a logoutos írásod róla, azért is szemeltem ki az egyiknek ezt másiknak meg a TDIII-at, de egy kicsit talán efelé is húztam, akkor várok rá, nagyon jó kis fülesnek néz ki, illetve elég volt el olvasni az írásod róla, abból is kiderül hogy milyen jó füles.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Végülis döntöttem fülessel kapcsolatban, és beszéltem themebuilder-el is mondta hogy jöv héten lesznek újra xears fülesek.
Viszont nemtudom hogy melyik legyen, ti mit ajánlanátok? galaxy s hez kellene rádiót is hallgatok meg dance trance disco zenéket is.
amit kinéztem elsőnek az a
- Xears XE200Pro
- Xears Turbo Devices III Blackwood v2szóval én erre a 2-re gondoltam, de ha tuddtok jobbat akkor várom a válaszotokat. köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Énis hasonló helyzetben állok mint Miamiquake, énis azmiatt akarom lecserélni Galaxy S-emhez a fülest mert télleg gagyi, mit ajánlanátok olyan 7-10k-ig maximum?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Synology NAS
- Trollok komolyan
- PlayStation 4
- iOS alkalmazások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- SkyShowtime
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tesla topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest