Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz RobeeK #68640 üzenetére
mondanám hogy teljesen más a kettő, de ez csak részben igaz, én sokáig használtam mindkettőt párhuzamosan. Bár telefonról spotifyról nem a legjobb hallgatni, de a vsd5 már érezhetően szebben, jobban szólt. A VSD3 az kicsit harsány, zizisebbnek hangzik mellette, picit több méllyel, a VSD5 kiegyensúlyozottabb.
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz RobeeK #68257 üzenetére
Szia, ha tetszett az E80-n akkor válaszd őt, szerintem is egy nagyon jó kis füles. Az Ostryval sem lőnél mellé, bár nekem őt szokni kellett a kialakítása miatt, de ez az én problémám! Egyébként ó is szép hangzású füles, nem erőteljes V karakterű, bár az itthoni ára szerintem kicsit húzós, de kínából rendelve már jobban megéri.
-
xmaas
őstag
válasz RobeeK #57207 üzenetére
Arra is kell vonatkozon az 1 ev garancia belepsz lendme honlapra es van lehetoseg irni nekik ott hibabajelentes stb. szerintem boven van ra esely hogy cserelni fogjak mert rendesek es gondolom nem direkt rongaltad hanem egyszeruen elcseszodot magatol , kell irni nekik hogy csatlakozo kontakthibas lett stb . , majd irjal mi tortent mert kivancsi vagyok
(#57222) matyiGo A helyedben eladnam es berendelnek magamnak egy VSD2,VSD3 fullest vagy ha lehetseges itthonrol megvenni valakitol abban van mely rendesen a P3 mashoz kepest de minden mast is nagyon kafan megszolaltat abban biztos nem fogsz csalodni
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz RobeeK #54005 üzenetére
Tekintve h a bekerulesi ara az egesznek a VSD2S ~36 dollaros ara volt, es hogy kaptal melle meg egy olyan cuccot, amiben a GR07 drivere van, es sokan kozvetlen amelle is teszik hangzasban, igy sztem igen, valoszinuleg joval tobbert is el tudnad adni. Ha bontatlan, valoszinuleg onmagaban a VSD2S is hasonlo aron elmenne, tekintve h jo fules (elvileg sok szempontbol VSD5-re hajaz a hangzasa), ennel olcsobban nem aruljak, es nem mindenki szereti kivarni a ~>2 hetes szallitast.
-
contaxg
veterán
válasz RobeeK #53678 üzenetére
A kapcsolat alatt sima mailként bejönnek a levelek, most próbáltam. De ott van .hu-n a chat ablak (a jobb sarokban) mint alternatíva. Azt is sokan használják. Az AVX-et valóban nem szoktam sűrűn nézegetni. Az helyzet, hogy saját érdekem ezekkel foglalkozni. Sajnálom, hogy nem tudtunk kommunikálni.
Az AVX-en milyen néven vagy?
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz RobeeK #53672 üzenetére
Parancsolj velem! Nagyon ritka az amikor nem válaszolok a levelekre. Annak vagy műszaki okai vannak vagy műszai okai vannak. Vagyis nem kapom meg a levelet.
(#53671) sheratan
Azért az meg van, hogy ez egy áprilisi tréfa volt.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz RobeeK #53509 üzenetére
Ha kinézted az E10-et, akkor beírhatod például a jobb felső sarokban levő keresőbe a nevét. Mielőtt jött a Piston-láz, az egyik legnépszerűbb füles volt a topikban, rengeteg vélemény van róla. Egyébként meg ha fül feletti kábeles, akkor inkább E30, vagy VSDx, ártól függően. A Soundmagic füleseket BP-en ki is tudod próbálni a forgalmazónál, a többit meg készséges fórumtársaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest