Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Daneeka #23333 üzenetére
Nem tudom hogy szólhat. Mindenesetre a mostani telefonok mellé teljesen felesleges a premium füles. 10k környéke ehhez a szinthez már elég. Sőt...Még sok is.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Xabi78
aktív tag
válasz Daneeka #13830 üzenetére
Már csak az a kérdés ugye, mit nevezünk értéktelennek. Zene esetén az kívánalom az, hogy a reprodukció minél közelebb legyen a tökéleteshez. Ha levágunk bárhonnan bármit, akkor pont a részletek vesznek el. Ilyen alapon a "sokol" rádió is tökéletes zenéhez, mert az akkordmeneteket meg az énekhangot tökéletesen ki lehet venni. Aztán meg gyakorlatban mégsem így van, a többség igényét egyáltalán nem képes kielégíteni.
X.
Cave canem!
-
Xabi78
aktív tag
válasz Daneeka #13819 üzenetére
No, ha így gondolod, egyszer szerezz be egy zenét, ami 10 kHz fölött le van vágva, és hasonlítsd össze egy normál minőségűvel. Ennyiből szerintem kiderül, túlértékelt-e vagy nem? Merthogy az akusztikus hangszerek közös tulajdonsága, hogy nem egy adott Hz-hez tartozó szinuszgörbét tolnak ki magukból, hanem mellette rengeteg felharmoikus hangot. A cintányérokról meg már ne is beszéljünk, meg az egyéb ütéshangszerekről.
X.
[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
DemonDani
addikt
válasz Daneeka #13800 üzenetére
esetleg Brainwavz Alpha
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
maszekember
aktív tag
válasz Daneeka #6188 üzenetére
"De ahogy elnéztem ez kb. egy brancs a CX300-ommal"
Így ezt azért nem mondanám.
A meghajtó azonos bennük (típus gyártó stb.) de a kialakítás miatt az AKG 324P-ben a hangkép sokkal kiegyensúlyozottabb.Több benne a magas,a mély pedig kevésbé tolakodó (kevesebb)a közép pedig teltebb.
Nekem mondjuk nem jön be,mert sztem visít a magas mind a CX300-nál,mind az AKG-nál,a basszus pedig tényleg csk basszus,nem mély,de ez val"szeg csk megszokás kérdése,mivel én fejhallgatóval hallgatok zenétVisszatérve:Ha te "jobb" alatt azt érted,hogy szebb hangja legyen,"szép" hang alatt pedig azt,hogy szebb magas,jobb közép,visszafogottabb basszus,akkor ebben az árkategóriában a 324P jobb
[ Szerkesztve ]
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
gizda
senior tag
válasz Daneeka #6186 üzenetére
vegyetek AKG K 324 P-t ez most akciós !
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
Callme
tag
válasz Daneeka #6184 üzenetére
Bocs, hogy le kell törjelek, de nincs már nekik, én pont tegnap szembesültem ezzel a ténnyel
Jah és egy további kérdés:
Én most a Sennheiser CX-500-assal szemezek, mivel a CX-95 a legolcsóbb helyen is 20 felett van...szóval ez a CX-500-as van olyan jó, mnt egy CX-95? Nah és persze hogy méltó utódja lehet-e egy Sony mdr-ex85-ösnekPSN ID: CallmeEighty8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest