-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Tényleg rohadt sokat számít a tok, ha abban tartod a táskán belül! Ha nincs gyárilag mint tartozék, valamibe akkor is be kell tenni, ahol védett helyen van. Most már értem mire gondoltál hiba alatt... bár szerintem az sem hordás közben történt, de amúgy igazad van, egy törésgátló nem egy nagy cucc a kábel bekötéseknél...
Én konstrukciós hiba alatt inkább arra gondoltam inkább, mint amikor a Sony füleseknek egy időben egész egyszerűen szétmállott a kábele.Brainwavz-ről itt!
A Sennheiser cx300/400/500 kiemel leginkább alul, kicsit felül, közepe el van nyomva egy. Úgy nagy áltanosan megfogalmazva és röviden
-
Zinho
aktív tag
A kábel akkor szeret megtörni, ha olyan mechanikai hatásnak van kitéve. Konstrukciós hibától mégis hogy a túróba törne meg? Elkerülhető a dolog, ha az ember vigyáz rá, pl. nem a táskába gyűri, hanem kis tokba teszi.
Samsungról nekem sok minden eszembe jut, de a jó hangminőség pont nem (mikró és TV inkább).
Ha zenét akarsz hallgatni, akkor inkább gondolkodj AKG-ben, Sennheiserben, de én szívből ajánlom a Brainwavz és Soundmagic márkákat, ennyi pénzből sokkal többet kapsz. Olvass egy kicsit vissza, mert elég általánosan fogalmaztad meg, hogy mit szeretnél (amúgy meg mindenki olyat szeretne, mint amilyet írtál...).Kezdetnek: Sennheiser cx300/400/500, Brainwavz M1...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest