Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Szerintem ez csak egy plusz opció hogy még utána is kérhetsz módosítást, de azt már nem garantálják.
Egyébként megy rendesen a szállítás.
[Aliexpress topik] itt többet tudnak segíteni. -
-
stellaz
veterán
Szivacsot most így hirtelen nem tudom mekkora kell rá, holnap lemérem, ha nincs fent az oldalon a mérete, de annyira nem kell pontosnak lennie. Elvileg van kék is amúgy.
Welcome deallel most nézem, hogy megint 1 dollár. És nem ahhoz képest jó a hangja, hanem sok jóval drágább dolog mellé oda merném tenni. -
stellaz
veterán
Fogalmam sincs mekkora márka, de baromi jól szól már egy mobilról is. Szivaccsal szinte minden earbud sokkal több mélyt ad és kényelmesebb is általában. Vegyél hozzá többfélét és akkor tudsz vele hangolni is a hangzásán. Fogyóeszköz a párna.
A freki tartományt nem kell annyit nézegetni, van itthon profi fülmonitor ami asszem 16kHz-ig szól és van hallgathatatlanul sziszegős HiRes füles is, ami talán 40kHz-ig szól.
Planárok szólnak 50kHz-ig talán, de szerintem te nem ilyesmit keresel most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest