- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F1rstK1nq
aktív tag
A hangprojektort azért ne vegyük most bele, mert az csak barátnővel közös filmezésekre meg haverokkal közös ps4 játékra van.
Én most önző mód csak magamra gondolok. Jelenleg egy olyan megoldást keresek ami a Superlux HD681 EVO-ból kihozza a keretemhez mérten a legtöbbet. Amire használom a fejest az: full HD film + sorozat megfelelő forrásból. Focimeccsek tvből (ez elég rossz forrás, telekom hd csomag). Ps4 játék.
Ezekre kéne egy DAC+fejhallgató erősítő úgy hiszem az eddig leírtakból. Erre lehetne jó megoldás a linkelt SMSL M6, csak azt nem tudom, ezt hova illene bekötnöm.[ Szerkesztve ]
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
F1rstK1nq
aktív tag
Wow, ez árban nagyon jónak tűnik, köszi. Akkor ezt fogom szerintem rendelni.
A kérdésem az, hogy ebbe a rendszerbe, hogy illesztenétek bele az SMSL M6-ot?
Nincs külön media boxom, a TV beépített lejátszóján nézem a full hd filmeket.
Szóval PS4 hdmivel csatlakozik TV. TV-t legjobb esetben rá tudnám dugni erre a DAC-ra optikával. Ez mondjuk TV hangjára jó lehetne, de PS4 hangminőség rovására nem menne?A másik problémám, hogy TV 1db optikai kimenet van az meg már foglalt a hangprojektor miatt .
Ti ezt, hogy oldanátok meg?Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz EQMontoya #42689 üzenetére
Értelek, köszi szépen a gyors választ. Szóval ez a legjobb megoldás amit írsz? Szomorúan hallom.
Viszont, ha 60 körül megáll az még vállalható.Ha először csak egy Modi2-t vennék és rákötném fejest, már észlelnék különbséget? Mivel azon gondolkodom, hogy akkor 2 részletben venném meg a dolgokat és természetesen Modi2-vel kezdenék, majd később egy Magni2 amp-t.
Azt néztem a hivatalos oldalukon 99dollár mindkettő. Te honnan rendelnéd meg? (esetleg nincs ezeknek vmi Magyarországon forgalmazott megfelelőjük, ami illene is a Superlux HD681 EVO-hoz?)A másik kérdésem, hogy akkor maradhatna úgy a rendszer ahogy most van? PS4 hdmi-vel TV-re és akkor a TV-t kötném rá optikán a DAC-ra, majd azt az AMP-re és rá a fejes? Mivel a TV optikáját és a PS4 optikáját nem szívesen váltogatnám, amikor a DAC-ot bekötöm.
[ Szerkesztve ]
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg a PS4-em HDMI-n keresztül van rákötve a tavalyi szériás LG TV-mre. Ha társaság van nálunk, akkor arra ott van a hangprojektor (tudom, ez nem a legjobb dolog, ha minőségi hangot szeretnél, de azért a TV beépített hangszórójánál jobb ), így játszunk és nézünk filmeket.
Valamikor azonban egyedül nézek filmeket és játszom a PS4-en. Erre vettem egy Superlux HD681 EVO-t. Jack-en keresztül csatlakoztatom a TV-be a fejest. Meg vagyok vele elégedve, de gondolom többet is kihozhatnék a fejesből.
Gondban vagyok, mert nem igazán értek a DAC-okhoz, fejhallgató erősítőkhöz. Ti mit ajánlanátok e célra, amivel tényleg ki lehetne hozni többet az EVO-ból. Árban annyira nem szeretnék elszállni. 30-40 ezret áldoznék rá. (ha ennyiből lehetetlen akkor is szeretnék kérni tippet, hogy mit ajánlotok )
Esetleg ennyiből valamilyen DAC-ot bele lehetne iktatni valahova? (TV után?)
FiiO E10K-t a fejhallgató topicban ajánlani szokták a Superlux HD681 EVO mellé, ezt bele tudom illeszteni a rendszerbe?
Célom: BD filmnézés és játék PS4-en.Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest