- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Polllen #54176 üzenetére
Jó, azért nem akarnám olyan faék egyszerűségűre mint pl. egy HRT MusicStreamer, hogy 1db digitális bemenet, 1db analóg kiemenet.
Egy Pre-Out szerintem belefér, de pl. az első Moment az fejhallgatóerősítős, crossfeed-es komplett cucc volt, erre viszont már ott a DAC-Tron, vagy a Dac kártyás composite. Most kellene egy nem feltétlenül fejhallgatós DAC is, illetve akinek már van külön fejeserősítő, annak is fölösleges, és azért a Moment még jelentheti a DAC vonal csúcsát, de fejhallgató meghajtásra már van annyi más opció, az Amp rész -szerintem- kimaradhat belőle. A varible line-out lehetősége viszont egy hasznos dolog szerintem. (persze legyen mellette fix is).
Elnézést, ha túl nyomulós voltam, mi vagyok én, hogy megmondjam mi hogy legyen
csak remlélem a júzer visszajelzéseket jó néven veszi a mester.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest