Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Exodius #110020 üzenetére
Nem értek hozzá pontosan, de egy jó Mundorfról váltottam piszok jó Mundorfra...
Amikor beszerelték, pocsék hangja volt (bár erre figyelmeztettek is), azt hittem, főbe lövöm magam. Aztán kb 3-400 óra környékén már beérte a hang a korábbi kondis szett hangját. Most olyan 450-500 óránál tarthatok, de még mindig változik a hang. Pár napja volt "szintlépés" valahogy nyugodtabb és részletesebb lett a hang, a kissé érces magas és a kissé brummogó mély szinte teljesen megszűnt, viszont most annyi a mély, hogy már nekem kellemetlen. Jelenleg pl. metállal pocsékul szól (persze csak általánosságban, master függő), de szimfonikus filmzenékkel remekel. Amíg melózom, folyamatosan megy a bejáratás, szerintem Szilveszterre már kb meglesz a végleges hang. Azért a biztonság kedvéért még azután is járatom kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest