Aktív témák
-
simonzé
addikt
Nem tudom, hogy a hasonló tapasztalattal rendelkező emberek miért nem néznek be ide... Segíthetnének, mivel én nem tudok... :(
-
simonzé
addikt
Volt már olyan, hogy a házad fém részeinek érintésekor megrázott? Ha igen, akkor földeletlen.
Ha a konnektor aljzaton a két kis belógó fém pöcök hiányzik, akkor nincs földelésed. Ha megvan a két pöcök, akkor sem biztos, hogy be van kötve. Ezt csak a konnektor szétszedésekor lehet megmondani szerintem. DE EZT NEHOGY ÁRAM ALATT CSINÁLD!!! Az egész lakást áramtalanítsd, nehogy kipurcanj emiatt! Legjobb, ha szakembert hívsz! -
simonzé
addikt
Általában ez csak nagy hangerőn szokott előjönni. A potit feltekered, és amikor semmi nem szól, akkor hallatszik. Volt már erről több topic is, valami füldhurok volt a megoldás. A konnektor földeletlenségére fongták. Többet nem tudok.
Én akkor is azt javasoltam, hogy le kell némítani a microphone hangerejét. Ha az nem segít, akkor kínod meg a keresőt!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest