- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjani87
csendes tag
válasz MrLebowski #3389 üzenetére
Erre kell rátenni a notit? Nekem az is elég lenne ha a hőt elvezetné és nem sütné a lábamat.
-
tjani87
csendes tag
Tud vki olyan kiegészítőt a laptophoz amit az aljához lehet illeszteni, és ez által ölbe lehet venni a melegedése ellenére is?
-
tjani87
csendes tag
Na igen, észrevettem, bár nekem nem különösebben meleg, erősen langyos Engem inkább az aggaszt, hogy a billentyűzetem bal felső részét nyomkodva tapasztalok kb 1,5-2 mm-es besüllyedést, mintha nem is lenne egy darabon alatta semmi, meg ugye jobban megyomkodva érezni itt-ott hogy nem valami acélos darab, de nem is arra tervezték... Mindent összevetve nekem tetszik. Szép kis gép.
http://www.notebook.hu/notebook/fusi/amilo_m/amilo_m1450g_1024ram -
tjani87
csendes tag
Üdv Minden Kedves Fujitsu-Siemens tulajnak!
Én is beléptem az Amilosok népes táborába, megvettem életem első notiját(M1450 G). Lenne néhány kérdésem. A procinak milyen melegnek szabadna lennie? Alapból felmegy ugyanis 52-55 celsius fokra netezés, word használat közben. Videókódolás közben 65-70 fok között van. A vinyóm szintén 50-60 fok közelében szokott lenni. Az enyémben Dothanos M735-ös proci van. Egy másik Fujitsuban néztem hogy ott a proci 30 fok közelében van huzamosabb felhasználás után is (bár az Celeron M 360). Gondolom bőven van külömbség a 2 proci közt, de ennyi? A másik, hogy a garival kapcsolatban olvastam hogy a Fujitsunál kell aktiválni. Akkor most hogy is kell ezt csinálni? Én a Media Markt-ban vettem, de nekem nem mondták egy szóval sem hogy nekem valamit is kell tennem. Sőt, asszem a könyvében sem olvastam hasonlót. Kb 1,5 hónapos a gépem, akkor most ugott a garim?! Ha így van akkor én megnyuvasztom az ürgét a MM-ban! Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nintendo Switch
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kishibás Lenovo Thinkpad L580 (i5 8th, 8 GB ,256 SSD, FHD) lerazás! AkciÓÓ!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest