- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
lehet hogy naiv vagyok de szerintem automatikusan annyi memóriát vesz el a ''vga'' amennyire szüksége van, és ez maximalizálva van 128megában.
indíts el egy játékot nem teljes képernyőn és nézd meg akkor. nagy valószínűséggel akkor már nem 8mega lesz.
ha csak ugy nézegeted hogy nem megy semmi vgat igénylő alkalmazás akkor meg örülni kéne sztem a 8megának )Keep the rubber side down!!
-
-
MaTT
aktív tag
Hali!
call of duty 2 nekem is ugyanavval a hibával lép ki indításnál. 915gm van nálam. én nem találtam rá megoldást, sztem az integrált vga miatt van.
504mb pontosan azért amiért írtad, mert leveszi belőle a vga. 128at meg gondolom csak akkor használja ki ha vmi igényli. win alatt sztem elég a 8 is
tapipad passz
üdv!
MattKeep the rubber side down!!
-
kekegsm
őstag
Avast: Ja-ja, a szupervirusolo. Aztan egy avast utan felteszem a NOD-ot, es kiderul, hogy tucatszamra vannak virusok a gepen. Azonkivul ugyanugy, ahogy az Outpost, az Avast se szeret jopar hardvert-szoftvert, aztan nem tudod miert fagy a gep...
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Vajar
csendes tag
Helló!
Hát ez a téma már szentem nem ide tartozik, de azért még egy hsz. Szerintem sem drága a nod. És nálam még nem volt vele gond, vagy legalábbis nem vettem észre. Kb 1,5-2 éve használom. Előtte NIS, vagy NAV volt fent. Na azok tényleg sz*rok. Ha már erről van szó, akkor szerintem nem létezik igazán biztonságos megoldás. Talán ha a vírusírók torkát elnyissz, akkor talán Nem is értem mit élveznek ebben. Na mindegy.
Ez kicsit erősre sikeredett, de engem nagyon bosszant a dolog. Mondjuk személy szerint nekem még nem okoztak kárt, de sokmindenkinek elvesztek fontos cuccai emiatt.
Üdv: Vaj -
_XXXXX_
tag
Nekem 512MB-s van. Aksija? hát nekem kicsivel többet bír mint 1 óra...elég kicsi aksi van az enyémben. Nemtudom hogy árulnak-e nagyobbal. Venni biztos lehet bele, kérdés megéri-e venni bele. Én szinte mindig hálózatról használom, így nekem nem hátrány.
"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
Slax
senior tag
Ez hülyeség. Egy 600w-os táp nem 600w-ot tol bele, hanem maximum annyit tud folyamatosan leadni (elvileg). Itt az a kérdés, hogy a noti milyen téren mennyit vesz fel (12 V 70W, vagy 24 V 60W, egyen vagy váltóáram, mennyi ampert, vagy bármi más). Ha 12 voltot és mondjuk 8 ampert igényel, akkor elvileg, talán, esetleg, netelántán, lehet, hogy egy atx táp ki tudja szolgálni időlegesen.
[Szerkesztve]''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
_XXXXX_
tag
Szeva
Egy ilyet használok nyár vége óta. Szerintem nem melegszik, anyagminősége hát...nemtudom másnak milyen, de nekem a tetején megkopott a festék. Nem néz ki túl szépen így:S Elég sokat hurcolom az ország egyik végéből a másikba(főiskola), lehet hogy én ártottam neki nemtudom, de máshol nem kopott meg. Így a teteje kivételével szerintem jó az anyagminősége. Szerintem nem csal a kijelzője színben. Játékra nem való(azért a mohaa,cs megy rajta ), mert gyenge a videokártya benne. Összeségében megvagyok elégedve vele. Szerintem munkára tökéletes.
[Szerkesztve]"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
-
Andie
őstag
Keriot nem ismerem, és hamár az asztalin ZA van, a lapi meg ezen keresztül menne ki a netre, nem akarnám mixelni a tüzfalakat. Az új ZA meg már fizetős
HW hiba? túlhúzott hw? egy vadiúj laptopon? Nemhiszem. Sztem összeveszik valamivel. Mobil procival, mobil memóval, mobil hálókártyával, esetleg a Nortonnal, ami ugyan nem fut rezidensen úgy láttam, de valaki valami hüje ötlettől indittatva felrakta gyárilag...
Kerio free?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
sgery
őstag
netre filmre msn-re tanulásra biztos jó, programozásnál és webszerkesztésnél nemtom hogy áll majd, rendelésnél viszont biztos ellesz egy darabig. főleg a ps.
amúgy ennyiért nem kapsz jobbat, igynézve nem rossz vétel, főleg ha veszel még hozzá garit is. de ha már 200at is kiadsz érte akkor nézz jobban körül.FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
hát őszintén nemvom a v és az m melyik tipusba sorolható, az aksija biztos nem fog robbani... most néztem csak hogy az elsőnek is 3cellás, hát lehet 1órát se fog birni. sőt, biztos..
az a gond, hogy ebből a 256mb-ból még a videókari is lekap magának amennyit gondol, az elsőnél gondolom max kb 64-et a második pedig 128at.
de amúgy windowshoz 256mb sztem nem sok, én is szoktam ps-elni meg macromedia flashelni meg worldolni egyszerre a 3at, és annyira nem süvít 512mb-al, ezért is vettem most még hozzá.
ha az asztali procid 2,6os celeron akkor az 1,5ös ha celeron m-es akkor nem lesz sokkal meszebb tőle.
egyépként a második a 220e-res már drága azért a konfigért, ennyiért találsz jobbat is
Egyes fujikra +3év garit is lehet venni! szerencsére nekem isFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
sgery
őstag
hát 256mb mellett nem fog elfutni egyszerre több, max 1 a progik közül.
Aksi kb 1 órát fog birni ezeknél az olcsó lapoknál nagyon alsó szintű aksit adnak hozzá, és a proci is többet eszik mint egy jobb intel.. múltkor láttam új fujit 100e-ért 3cellás aksival biztos megy vagy fél órát...
a sony aksikat hívták vissza, ezekben nem az van, az csak lifebook és jobb kategóriákban van a fujinálFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 2042
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- MacBook Air M2 8/256Gb, 100% akksi, 2 töltés, gari 2027.08-ig, kifogástalan állapot
- Samsung NP-300E7a hibátlan nagyon szép állapotú eladó
- Eladó egy használt, 73%-os, eredeti Dell Latitude 5285/5290 2in1 laptop akkumulátor
- Dell 240W AC/DC töltő adapter 19,5 V 12,31 A. Model No: LA240PM180
- Eredeti HP laptoptöltő, 65W (modell: PPP009A)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest