Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antibazsi

aktív tag

válasz Vajar #2375 üzenetére

''A sulinetes dologgal kapcsolatban. Én se tudtam, hogy lehet sulinetbe venni. ott kérdezte tőlem az eladó, hogy sulinetesen akarom, vagy nem. Mondom neki, hogy ha lehet akkor sulinetben, de tudtommal az nincs benne. Erre ő azt mondja, hogy de. A metróban ez egész máshogy van, és tudja sulinetben adni szinte bármelyik gépet. Köszi annak a tagnak. Ha nem szól én se sulinetben veszem.''

Hát ez rohadt jó fejség tőlük basszus.Akkor mi a faxnak szoktak külön sulinetes katalogust csinálni????? Eddig az összes Metro katalogusban ugy voltak a notik hogy valamelyiknél ott volt a sulinetes logo(ált az olcsobbaknál) valamelyiknél nem.Az xi1546 többször is volt akcios de soha nem volt a katalogusban,hogy lehetne sulinettel is venni ezért nem is kérdeztem rá.Ezen most kegyetlenül felbaxtam az agyam.Azért nem mindegy hogy még 60-at visszakapsz.Tuti hogy e miatt visszamegyek és felrobbantom őket! :((

Más:
    A laptop.hu van ilyen hogy meg lehet hosszabbitani a garit 2 évvel 30k+áfáért a vásárlástól számitott 90 napon bellül.Azt ne tudja valaki ,hogy ez csak az ott vásárolt notikra vonatkozik? :F

Az NHC-vel tudod állitani a szorzót és a feszültséget is viszont a minimum alá nem tudod állita egyiket sem mint amire amugy is beáll automatikusan telep használatakor.Max arra jó az NHC,ha beállitod a max batterit akkor mindig ezeket a min beállitásokat használja.De szerintem az ugyan az mint amikor megnyomod a bekapcsolo gomb melleti gombot.Bár ez nem biztos.De ha valaki tudja hogy mire jó az a gomb akkor magyarázza már el mert semmilyen leirást nem találtam róla.(egy ventillátort ábrázol)

[Szerkesztve]

Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák