- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi haladó szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Tedd át RAW-ba a telefont és nézd meg úgy is a fotót.
De ne ilyen tonemappelt, zajszűrt RAW-ba, mint amit az Apple tol. Amikor összenézem a ProRAW-t és a Lightroom saját kamerája által készített hagyományos RAW-t, akkor utóbbi még verőfényes napsütésben is elég durva zajjal dolgozik ha esetleg húznál egy kicsit az árnyékokon.
Ha a zajszint az egyetlen minőségi fokmérő, akkor abban még egy FF váz is elvérezhet az algoritmusokkal és AI-al kipucolt mobilos fotókhoz képest. De én lábrázást és viszketést kapok a tonemappelt mobil fotóktól, egyszerűen rusnyák, nincs bennük térérzet, minden részletet behúznak, akár akkor is, ha valamit simán lehetne engedni kiégni, de a mobil nem engedi, ezért az egész fotó úgy lesz mappelve, hogy botrány.
Ezt korábban csináltam szemléltetésre (még egy korábbi Androidos telefonnal), egyik a tonemappelt algoritmikus szuper HDR, másik meg a RAW-ból szerkesztett változat. Hozzáteszem itt még a gyári HDR sem annyira pusztítóan lapos, mint egy iPhone-on. Szeretem a 14 Pro Max-em, de semmivel nem küzdöttem korábban annyit Lightroomban, mint ezzel, hogy kivasaljam belőle a "mobilos" hatást. De zajszintben tényleg alacsony.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest