Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz cousin333 #18216 üzenetére
XTransI-es gépeknél a reciprok érték volt alapból a minimum záridő auto isonál, illetve stabilizált obiknál ez megfejelve a szerintük még simán kitartható záridővel, pl 18-55nél 1/30ig engedte le, a 35öst 1/52re, stb (és tök jól működött). Ezt jobban szerettem, mert ha nem fellet meg, úgyis záridőt állítottam, de most nem mindegy melyik obit rakom fel, és időnként elfelejtek iso profilt váltani ilyenkor.
19: Nálam ez helyett (porténál) egyszerűen eye sensoron van, és stáuszkijelzőként a kijelző. És ha meg akarom mutatni/meg akarják néni a képet, akkor látják azon, én úgyis 99,9%ban EVF-en nézem vissza.
Nem keveset javítottak anno E1-en, de amennyit már fejlesztettek az E2őn, én elégedett vagyok, egyedül ezt a régi lehetőséget kérném 'vissza'
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
madgie
titán
válasz cousin333 #18216 üzenetére
Ha tippelnem kellene, akkor az X-Trans II gépek SoC-je nincs olyan combos, hogy elbírjon lényegesen több számítási feladatot (pl PDAF arcfelismerésnél is).
Az X-E2 már így is annyi és olyan frissítéseket kapott, ami mas gyártóra abszolút nem jellemző. Ha belegondolsz, akkor most az X-T1-nél is jobban lett rá figyelve (három auto ISO, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest