Hirdetés

Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz Kekszi #1 üzenetére

A tápról szóló írásnak van topicja, légy szíves oda fáradj a kérdéseddel. Ezt zárom.

• Rover623

félisten

válasz Kekszi #1 üzenetére

Azért nyitottam ezt a topicot, mert még nincs ilyen...
    Te amolyan politikusféle lehetsz...egy kis csúsztatás belefér, ugye...?;]
    Van topicja, és ezt te is tudod:[link]

• Kekszi

csendes tag

Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a topicot, mert még nincs ilyen, ahol a táppal tapasztalatokat meg lehet osztani.

Azert válaszottam ezt a tápot, mert engem nagyon idegesít az tápok hangja és a csendes géphez vezető út első lépésének szántam ezt a passzív csodát. :R Jó desgin-ja, teljesítménye és a teljes hangtalansága miatt tetszett meg, viszont amióta megvan, érdekes dolgok történnek és a tápra kezdek gyanakodni, mint a bajok okozója.
    A első napja teljesen probléma-mentes volt, viszont másnap a számítógép eloszóját bekapcsolva lebaszta a biztosítékot. Ilyen már máskor is volt, azert van, mert túl kis teljesítményű a kismegszakító. Visszakapcsolva a biztit eddig meg mindig minden OK volt, most viszont a gép már nem boot-olt be. Bejött a post screen és megállt a meghajtók detektálásánál, de nem fagyott meg a gep, viszont nem is ment tovább. Azóta a lapot visszaküldtem gariba, biztosítékot nagyobbra csere, a gép többi alkatrésznek semmi baja. (Asus P5W DH Deluxe)
    Új lap megjött, gép összerak, 1 napig megint minden jo, XP felment + driverek utanna gép kikapcs. Minden alapon, semmit se húztam. Másnap kapcsolnám be újra a gépet és megint azt kellett tapasztalnom, hogy halott az egész. Fos. Annyit csinál, hogy bekapcsoláskor mintha a lap egy pillanatra feléledne, felpörögnek a ventik és ennyi, kikapcsol. Utánna pár másodperc múlva újra ugyanez és megint kikapcsol. Mintha megprobálna bekapcsolni, de nem sikerül és újra meg újra megpróbálja a végtelenségig. A gépre semmi de semmi se volt már rákötve, és meg se szólal. Most ez is gariba ment vissza. :O (Gigabyte P35C-DS3R)

A lapokhoz tartozó topic-okban már kértem segítséget, de nem tudtak ők se mondani semmit, ezert kezdtem gyankodni eme nagyszerű tápra. Attól félek, hogyha jön a következő lap, az se fog egy napnal tovább élni...

Esteleg voltak-e másoknak is hasonló problémái, ami esetleg a táppal hozható összefüggésbe? Okozhatta-e egyáltlán egy ilyen kategóriájú táp ezeket a problémákat, vagy csak mák hogy így történt? :F

Aktív témák