- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Kekszi
csendes tag
Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a topicot, mert még nincs ilyen, ahol a táppal tapasztalatokat meg lehet osztani.
Azert válaszottam ezt a tápot, mert engem nagyon idegesít az tápok hangja és a csendes géphez vezető út első lépésének szántam ezt a passzív csodát.
Jó desgin-ja, teljesítménye és a teljes hangtalansága miatt tetszett meg, viszont amióta megvan, érdekes dolgok történnek és a tápra kezdek gyanakodni, mint a bajok okozója.
A első napja teljesen probléma-mentes volt, viszont másnap a számítógép eloszóját bekapcsolva lebaszta a biztosítékot. Ilyen már máskor is volt, azert van, mert túl kis teljesítményű a kismegszakító. Visszakapcsolva a biztit eddig meg mindig minden OK volt, most viszont a gép már nem boot-olt be. Bejött a post screen és megállt a meghajtók detektálásánál, de nem fagyott meg a gep, viszont nem is ment tovább. Azóta a lapot visszaküldtem gariba, biztosítékot nagyobbra csere, a gép többi alkatrésznek semmi baja. (Asus P5W DH Deluxe)
Új lap megjött, gép összerak, 1 napig megint minden jo, XP felment + driverek utanna gép kikapcs. Minden alapon, semmit se húztam. Másnap kapcsolnám be újra a gépet és megint azt kellett tapasztalnom, hogy halott az egész. Fos. Annyit csinál, hogy bekapcsoláskor mintha a lap egy pillanatra feléledne, felpörögnek a ventik és ennyi, kikapcsol. Utánna pár másodperc múlva újra ugyanez és megint kikapcsol. Mintha megprobálna bekapcsolni, de nem sikerül és újra meg újra megpróbálja a végtelenségig. A gépre semmi de semmi se volt már rákötve, és meg se szólal. Most ez is gariba ment vissza.
(Gigabyte P35C-DS3R)A lapokhoz tartozó topic-okban már kértem segítséget, de nem tudtak ők se mondani semmit, ezert kezdtem gyankodni eme nagyszerű tápra. Attól félek, hogyha jön a következő lap, az se fog egy napnal tovább élni...
Esteleg voltak-e másoknak is hasonló problémái, ami esetleg a táppal hozható összefüggésbe? Okozhatta-e egyáltlán egy ilyen kategóriájú táp ezeket a problémákat, vagy csak mák hogy így történt?

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó desgin-ja, teljesítménye és a teljes hangtalansága miatt tetszett meg, viszont amióta megvan, érdekes dolgok történnek és a tápra kezdek gyanakodni, mint a bajok okozója.
(Gigabyte P35C-DS3R)