- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zeon.hu #3151 üzenetére
Milyen módon volt/van beállítva a továbbítás? Mert akkor az életben fogja tartani a címet/fiókot. Azt kéne visszavonatni, de akkor már legyen beállítva előtte 2fa, mert ha nincs meg a titkos kérdés/válasz, akkor 90 nap, és auto törlés, és azalatt meg nem tudjátok hogy valaki belement-e vagy sem. -
ledgeri
nagyúr
válasz
zeon.hu #3149 üzenetére
Ha így is úgy is búcsúztatandó, és nincs benne ami kellhet, akkor csak 91 napig nem kellene belépni és törlődik. Viszont ha korábban volt beállítva valami, ami lehivogatással életben tartotta, akkor azt ki kellene kapcsolni (ha a frissebb 90 napos olyan mint a régi volt)...
Azt is hallottam, olvastam érv-ként, hogy nem baj, ha egy -egyébként jól levédett- emailcímet/fiókot nem törlünk, mert ha tényleg csak mi férünk hozzá, akkor jó indikátora lehet esetleges régi dolgok mozgásainak. Ha le van védve a böngésző akkor még rejtett pixelek betöltögetéséből sem tudják igazán, hogy mi megnéztük a mailt. (ez az érvelősi picit ellentmondásos, de azért van benne valami).Tényleg, hogyhogy "rég nem használt", de még is tudjátok, hogy feltörték... Mi tartotta életben ez alatt? Mióta nem használta? Hogyan értesültetek a feltörésről? Miért léptetek be most?
Egyébként én rákérdeztem még januárban a freemail felületén, hogy a 90 napos, és a felhasználó által kezdeményezett törlés közt van-e különbség.... E-hó elején írt vissza a rendszer, hogy " a probléma még fennáll?".... Szóval erről is ennyit egyébként...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest