Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
mivel ilyen sokan biztattak vettem egy Dragon-t, egyenlore nem volt idom probalgatni, eleg erdekesen nez ki hatulrol, de az mellekes. Az tetszik, hogy amig defenderrel lottem rovid idon belul lement a sarga csik es kihagyott a fegyver, na most meg se moccan, szoval szerzek majd taposabb fegyvereket+pajzsot. Idaig nem is vett fegyvereim vannak, hanem amit az aldozataim ''adtak''.
Megcsinaltam megin par missziot, hivott a csaj, es meglepetesemre (szokasat meghazudtolva) nem a fel Sirius szektoron at kellett mennem, mikozben mindenki halottnak szeretne latni, hanem csak egy jump gate. Most alitolag igen nehez misszio lesz, legalabbis a csaj azt mondta. Meg kell tamadnom valami szalitokat, hat meglatom.
Igazan erdekesek a missziok nehezsegei, csinaltam egy 16 osat (az volt a legnehezebb elmeletileg) kaptam erte kb 10K-t, aztan 13 asat, azert 7K-t, namarmost a 16os egyszerubb volt, kevesebben voltak, raadasul gyengebbek is kicsit, mig a masiknal kellett toltenem egyszer pajzsot, szoval inkabb azt fogom nezni mire van tobb kredit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- 0perces Kolink KLA-003
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest