- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
thomasvold #964 üzenetére
ehh, én is pont azt várom, jövőhéten lenne esedékes
plusz egy dac is van nálam kipróbáláson, azt is csengetni kell lassan, mert beleszerettem. a világ pénze nem elég, pláne, mert ezek még csak a jéghegy csúcsai...
on topic: arc midi-m van ugye, az előlapi panelen elszállt a jack. már jó régen. egy pár napig kontakt hibás volt, utána teljesen kuka. szétkaptam, de nem tűnt úgy, hogy lenne fizikai hiba első blikkre. érdemes írnom a fractalnak vajon? csak mert feljebb olvastam, hogy valakinek szó nélkül küldtek valami hiba kapcsán cserét. ezt leszámítva szerelmes vagyok a házba egy év után is pont annyira, mint az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest