Hirdetés
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Általános főzéshez / sütéshez kb. bármelyik extra szűz olívaolaj megfelel. Ha nyersen, pl. salátákba is raknád, arra érdemes lehet egy extrábbat venni. Én nem szoktam, szóval nekem eddig a lidl-ös "Primadonna" megfelelt.
Garnéla: "frisset" nem igazán éri meg venni, igazából ugyanaz mint a fagyasztott csak kiolvasztva. Szóval én a nyers, fagyasztott irányba mennék, szerintem a szupermarketben elérhető teljesen jó, arra figyelj hogy kiolvasztás után az emésztőrendszeri járatát mindenképp távolítsd el.
-
Én azt szoktam venni olíva olajból, ami épp akciós.
Nincs tuti tippem, meg időben változik épp melyik jön be. Bolti sajátmárkásakat fogyasztjuk jellemzően (Aldi főleg, olykor Spar, Lidl), Bertolli féléket kerüljük, nagyon túlárazottak szerintem.
Bepróbáltunk két felét az igaziolíva.hu-ról, remek cuccok, csak nem tudok eleget a témáról, hogy könnyen tudjak választani a kínálatukból. Portugál nyaralás okán egy portugál napi mindenes célú olaj volt az egyik választás, bejött. Azóta nem rendeltünk, akkora fogyasztók nem vagyunk, a postázás meg elég drága sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Kompakt méretű Delonghi ECAM 23.210.B automata kávéfőző
- Elektromos rollerek eladók kiváló áron (500/750 Watt)
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- 3 db Bestron TORONY VENTILÁTOR AFT760W hibátlan újszerű állapotban NAGYON OLCSÓN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest