Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz attiati #12376 üzenetére

    Zománcozott öntöttvas (fedővel) is opció még kívülre. Elég szépek is. Itt indukciós van, az általad vázolt kombinációval nincs tapasztalatom. Sütőbe meg római tál, jénai tál is vannak még. Nem kizárt, hogy jó az elképzelésed, kérdezz körbe mindenképpen.

    #12375Beni2360, épp ma olvastam egy vicces sirámot, amire soha nem gondoltam: kovászos kenyérből az emberek nem tudnak deszkát készíteni, mert kifolyik a lyukakon a zsír. :D Inkább katonák gyártása zajlik itt, így nem tűnt fel annyira, de tény. Szokások... Egy zsíroskenyér-bulin alap, hogy így érkezik, saját részre már nem igen történik meg a deszkásítás, két szereplő közt már inkább.

    A kenyér emelésére, bélzet levegősebbé tételére bevált valakinek a tangzhong technika?

    #12377Donki Hóte, fórummotori gyengeség és adóóoldali (saját billentyűzet defektje) kettősének műveszete az, amivel szemben állunk.

Új hozzászólás Aktív témák