Hirdetés
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
krizmo_ #12108 üzenetére
Már főzés közben is látszik egy sárga réteg az edény alján.
Kb. félidőnél jelenik meg és fokozatosan vastagodik.
Úgy, hogy közben végig kevergetem.
Kevergetéstől nem jön fel, csak felkaparni lehetne.
Főzés közben ruganyos állapota van.
Ha nagyon sokáig főzném, akkor felhólyagosodik.Ha hagyom megszilárdulni az edény alján, akkor egyben kivehető és a képen látható eredmény lesz. Ehhez kell jópár óra azért.
Ez keményítő?
Ezek szerint nektek nincs ilyen.
Vagy 100x főztem már zabot és minden alkalommal ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest