Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
-
PROHARDVER!
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eWro
csendes tag
válasz
banyaszbazsi #994 üzenetére
Úgy szokták csinálni ami biztosít valamennyire, hogy legalább a postaköltséget előreutalja, vagy 5-10 ezret, ezzel ki lehet szűrni, hogy kinek mennyire komoly a szándéka.
-
eWro
csendes tag
válasz
MaxxDamage #984 üzenetére
Nekem az a része szerencsére mindig rugalmasan ment, lehet csak pont egy rossz időpontba nyúltál bele.
-
eWro
csendes tag
Azért az 1000 hozzászólás egy fórumon magáért beszél a foxpostról
Csak az arányok nem mindegyek, nekem 80 csomagból 2 veszett el, akárkivel beszéltem aki nem évi 5 csomagot ad fel az is csak panaszkodik hogy elveszett a 150 ezres csomag, elveszett a 200 ezres stb... Azóta én is max 50 ezer értékig használom a foxpostot kizárólag, mert csak addig biztosít
-
eWro
csendes tag
válasz
MaxxDamage #972 üzenetére
Fogalmam sincs, en mar inkabb fizetek tobbet GLS-nel es azt eroltetem. Nekem kb 80-bol 2 veszett el, amibol az egyik meglett, ez nem. Packeta is csak 70 ezerig biztosit. Nem tudom melyik a legjobb alternativa..
-
eWro
csendes tag
Na a 12.22-én feladott csomagom most bírálták el, hogy megkapom a maximális kártérítést: 50.000 Forint. Mire ide is ér annyi idő telik el, hogy legalább már ingyen pénznek fogom érezni azt az 50 ezret, még úgyis, hogy 100 ezret utaltam előre és a másik 50 bukó
-
eWro
csendes tag
Elfogadták, viszont magánszemélyeket 50 ezer Forintig kártalanítanak "ÁSZF szerint", így 40 ezer pluszt(90 volt a csomag értéke, amit előreutaltam) nekem kell benyelni
-
eWro
csendes tag
Na, a számomra dec 20-án feladott csomag ami elveszett most jutott el oda, hogy bizonyítékot kellett küldenem az utalásról és az értékéről. Bankszámlámról kiscreeneltem az utalást azt elfogadják egyből?
-
eWro
csendes tag
-
eWro
csendes tag
Nektek hány csomagonként tűnnek el csomagjaitok? Nekem kb szerintem 30-ból 1 elveszik, ez volt a második már.
Ha nem lesz meg a csomag akkor mindenféle bizonyíték nélkül megtérítenek nekem 100 ezer Forintot ami a csomag tartalma volt, csak nem ért ide? Vagy ilyenkor milyen taktikával éljek? Az ügyintéző természetesen mondta, hogy látják hogy elveszett a csomag, kártérítve leszek mindenképp, de azért 90%-ban nem ilyen gördülékenyek a dolgok a tapasztalataim alapjn...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest