Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Szandra_
friss újonc
Szia, azóta már biztos megtanultál fotózni, de talán mást is érdekelhet.
Én jártam már jó pár tanfolyamon, workshopon, de a legjobban eddig ők jöttek be: www.fotosworkshopok.hu
Tök normálisak, kedvesek és itt tényleg lehet fotózni. Sokan az OKJ-s tanfolyamról járnak ide, mert itt tényleg lehet gyakorolni, nem úgy mint sok más helyen, ahol beállítják a szettet aztán mindenkinek lesz egy csomó ugyanolyan fotója... viccc... -
csiga997
őstag
Ez lehet, de ez a fickó nem pécsett fotózott és még ott se próbálta, ahol lehetett volna.
Amúgy pedig a magas plafon és a sötét rács ellen is van megoldás, úgyismint diffúzor, terelőlap, estébé.
Lásd pl itt: Bővebben: link vagy itt Bővebben: link
És még az se lehet, hogy nincs pénze rá, mert egy kisollóval kivágott fehér kartonlap hajgumival a vakura fogatva, vagy egy mosószeres flakon levágott alja is ugyanúgy megfelel.
Legfeljebb nem tűnik annyira P-r-o-f-i-n-a-k
ps: Ez a kedvencem különben: Bővebben: link Ahogy ül ott a mosolygó vőlegény, diszkrét pinát formázó kis kezét az ágyékánál nyugtatva... -
j.bravo
addikt
Itt esetleg...?
Bővebben: link -
atus
senior tag
Ahol én fotóztam esküvőt, ott nem igazán lehetett indirektbe, mert olyan magasan volt a plafon. Az itteni pécsi házasságkötő teremben pedig sötét rács van a plafonon, ott se lehet. Szóval messze nem ilyen egyértelmű. Annak ellenére, hogy szerintem elég gáz képei vannak, tény, hogy kiexponálta őket. De a vakufény és a tehetség sajnos nem járt együtt.
-
ithomas
őstag
Már annyit beszéltetek róla ,hogy gondoltam utánanézek....
orbano
félisten
Kicsit elavultak a linkek
Erről tudtok valamit? Bővebben: link -
csiga997
őstag
Nos, ''bárki'' ugyanezeket készítette volna, valóban.
Hanem, itt most a ''tökéletes exponálásról'' és a ''vakuzás megtanulásáról'' volt szó. Ez a fickó azonban se az egyiket, se a másikat nem tudja. Pl. indirekt vakuzásról felteszem még soha nem hallott..
Persze, aki tudja, csinálja... ugye.. -
lesaux
veterán
Tényleg nem lenne butaság egy fotóstanfolyam. Lehetőleg olyan, ami nem szeptember 5-én indul, és még csak nem is 2005. március 23-án.
-
bebean
aktív tag
- ASA Studio - Bővebben: link
- nikon D70 -
csiga997
őstag
Ha az a célod, hogy tökéletesen ki tudj exponálni egy képet, és emiatt megtanulj vakuzni akkor oké
Ezt most komolyan mondod??
Bővebben: linkBővebben: linkBővebben: linkBővebben: link -
-
orbano
félisten
egyet találtam, de nem tudom milyen lehet. Ez 24k: Bővebben: link
-
zsiga667
addikt
Tessék.
Bővebben: link
orbano
félisten
tanfolyamot akarok!
-
orbano
félisten
válasz
parandroid #6 üzenetére
Köszi!
De azért tanfolyamra is várok tippeket, főleg a Kedvesem miatt, meg kettőnk miatt is, de ez már magánjellegú problémaa lényeg hogy jól jönne egy ilyen tanfolyás...
-
parandroid
félisten
Érdemes ezt az oldalt látogatni: Bővebben: link, a fórumaik is nagyon jók és általában segítőkészen állnak hozzá a segítségkéréshez, és véleményezik a feltöltött képeket. Az más kérdés, hogy ha túl sok ember ad tanácsot, az általában meglehetősen ellentmondásos (lásd Prohardver!), de tanulni nyilván lehet belőle.
Szerk: van könyvajánlójuk is: Bővebben: link
p
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
parandroid #3 üzenetére
köszi, kedvesemnek úgyis névnapja van!!!!! rohanok is könyvesboltba
-
orbano
félisten
tanfolyamnak van annyi előnye, hogy fényképeztetnek veled, kipróbáltatják a technikákat és kijavítják a hibáidat. Kapsz visszajelzést, meg ilyenek. A heti 1 alkalomnál úgysem lenne többre időm a suli + meló mellett, így legalább rá is ''kényszerülök'' hogy fotózzak, nem halasztom el a ''nem érek rá'' kifogással stb...
De azért köszi az infót, körülnézek neten is... -
Flashy
veterán
szerintem bőven megteszi az is ha neten utánaolvasol pár dolognak, egy kezdő tanfolyam anyagát bőven el lehet sajátítani netről és nem kell a jövő alkalomig várni hogy megtudd ami érdekel hanem 1 délután végigolvasol több tanfolyamnyit is.
van egy ''Tanuljunk (digitálisan) fotózni'' topik, érdemes belenézni, gépvásárlásra is vannak ''Milyen fényképezőt'' topikok. -
orbano
félisten
Sziasztok!
Kedvesem és jómagam is el szeretnénk kezdeni hobbi szinten fotózni. Úgy gondoltuk, a legjobb, ha beiratkozunk valami tanfolyamra. De csak így látatlanban nem akarok elkezdeni keresgélni, inkább szakértőkvéleményét szeretném kérdezni ezügyben.
Esetleg gépvásárlási tippeket is szívesen fogadok (digi gépek érdekelnek).
A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest