Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Jó lesz. Szerintem A4-ig jó a 3 megpixel kb. De 2.6mpixeles képből is láttam már jó A3-as nyomatot is. Mondjuk nyilván azt már nem közelröl kell nézni.
De az A5 teljesen jó kell, hogy legyen. -
kapcs-ford
őstag
Szerintetek egy 3.2Megapxeles felbontású Canon A75-tel fényképezett képet ki lehetne nyomtatni a A5-ben?? Milyen lesz a minőség?
Köszi! -
dr.kiky
tag
hp nyomtató keretprogival csak meglehet csinálni...

-
burbee
csendes tag
Sziasztok!
Segitsetek lécci! Hp photo smart p1000 nyomtatomat nem tudom telepiteni miota Xp-re váltottam. Eddig megprobáltam a netről majd baráti segitséggel cdről telepiteni,de mindig azt a hibajelzést adja hogy nincs kapcsolat! Sima nyomtato programmal a test oldalt ki tudom nyomtatni de utána nem müködik! Nyomtato kábelt kicseréltem már,de igy sem jo! LÉCCI SEGITSETEK! -
Szvsz bármelyik képnézegető progi tudja ezt (IrfanView, XnView, ACDSee biztosan tudja).
Azt, hogy mit csinál a képpel egy gép/program, azt úgy tudod megnézni, hogy kipróbálod
Lefényképezel bármit, amit ismersz, átzavarod a gépen/programon, aztán kinyomtatod.
Ezután ha ráismersz a dologra, akkor vág a progi; ha eltorzul, akkor átméretezi a képet. Ennyi az egész.
Amúgy meg kell tanulni, hogy ha monitoron akarod csak nézegetni a képet, akkor jó a 3:4 oldalarány, de ha nyomtatni is akarsz, akkor a 2:3 oldalarányú képeket kell csinálni. -
Snypie
csendes tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Milyen progival lehetne ezt megoldani?
Egyébként HP PSC 8150-es nyomtatóm van, és a hozzá adott progival ezt csinálja, vagy tényleg levág a kép aljából
Vmint esetleg más oldalarányú fényképet kellene alkalmazni? -
''Hogyan lehet egy 2608 x 1952 (5.1 MP)-es képet kinyomtatni 10x15-ös fotópapírra?''
Rondán
Ha az eredeti kép oldalaránya nem 3/2 arányú, akkor csak úgy lehet /szépen/ 10x15-ös papírra kinyomtatni, hogy levágsz a képből. Tehát levágsz annyit, hogy a kép mérete 2608x1738 legyen. Ezt már igen szépen ki lehet nyomtatni akár A4-es méretben is! -
Snypie
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet egy 2608 x 1952 (5.1 MP)-es képet kinyomtatni 10x15-ös fotópapírra? Én vmi olyasmit hallottam, hogy a fénygépek 4:3 oldalaránnyal fényképeznek, és ugyanilyen oldalarányú fényképpapírt kell alkalmazni. Igaz ez? Ha igen, akkor mely méretű papírok a jók? Vagy hogyn lehetne 10x15-ösre nyomtatni normálisan?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de majd előhívatok egyet próbaképpen.