Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
válasz
parandroid #14732 üzenetére
Zsiiir, köszi szépen!!
-
oliwwer
aktív tag
Ha nem érem el a "fő" gépem, amin szoktam játszani, el tudom érni a felhasználómat masik gépről, annyira hogy hozzaadjam az ingyen autokat a kollekciomhoz?
-
oliwwer
aktív tag
Abban tudnátok segíteni, hogy hogy tudom azt beállítani, hogy barátokkal egy szerveren legyek? Azt sikerült beállítani, hogy együtt versenyezzünk, de olyat, hogy szabadon autózzunk egy világban, azt nem. Konvoj-ba meghívtam, csatlakozott is, mindketten beálltunk a Horizon festival-hoz de nem láttuk egymást, és a játékosok listájában sem látom.
Köszi
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
A(z) Forza Horizon 4 frissítése folyamatban van. Hamarosan készen áll a használatra.
Reggel bekapcsoltam a gépet egy órára, a fentit írta ki, most egy jó 2 órája már megy a gép, de még mindig ugyanezt írja ki. Ennyi idő alatt azért csak felrakta volna a frissítést, nem?
Tudok valamit tenni ezzel?
Köszi!
-
oliwwer
aktív tag
válasz
infectedmann #14383 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Azt esetleg tudod, hogy ha az alap játék megvan, akkor tudom -e upgradelni a játékom a teljes ultimate verzióra?
Köszi
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő Forza4es játékos vagyok, tudnátok segíteni az alábbiban?
Itt PH-n vettem meg a játékot, kóddal, az alap verziót. Nem igazán értem, hogy hogy van ez, de pl a boltban is és az aukciós házban vannak autók amiket nem tudok megvenni.
[link] ezt írja ki amikor az aukciós házban meg akarok venni valamit - ferrari fxx volt. Ki volt írva hogy 500000 credit, rányomtam, és ezt írja ki.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó playstation 4
- 500GB 500 GB-os SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST SATA HDD és SSHD új és használt
- 10db 500GB 2,5" HDD
- 3TB 4TB SATA Toshiba, Seagate, Western Digital újszerű és használt, 3TB SAS Hitachi HGST újszerű
- Garanciális Hisense 43A6K Smart LED Televízió/ 108 cm / 4K Ultra HD /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest