Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Qkackca #18728 üzenetére
Elsőre azt hittem ugyanaz a többi is csak más kocsikkal, de most megnéztem mindet. Azért itt ott megtalálhatóak voltak benne a rád jellemző csalafintaságok.
Amikor be kellett ugratni a homokdűnék közé, hogy nem is láttam hol a következő checkpoint, az annyira nem jött be, de a parkolóban kacskaringózás a másikban olyan jó, hogy lehet ellopom az ötletet valami pályához.
NoMagix: Jó kis pálya az, nekem nagyon tetszik. Ahhoz képest, hogy milyen tekergős, többnyire egyből látszott, hogy merre van a következő checkpoint, így már az első körben mertem neki nyomni rendesen.
Sajnos a botokra egyáltalán nem lehet számítani, mert valami script találja ki nekik az utat, ami néha szépen követi az ívet amin megyek amikor csinálom a pályát, máskor meg egész más elképzelései vannak. A legrosszabb, hogy megesik, hogy tesztüzemmódban teljesen szépen mennek normális kocsikkal, aztán a véglegesben meg jönnek a '17-es Focusok meg az Audi TT-k, amik egyenesben jók, de kanyarban elszállnak ugyanott, ahol a tesztkocsik szépen befordultak. -
NoMagix
addikt
válasz
Qkackca #18728 üzenetére
Na, melyik az a hiba?
Az a vicces (pont nem), hogy amelyiken mentél az már a 3. napos 1001-ik verzió volt!
Azok a nyomorult botok nem képesek lekövetni a pályákat, ahogy az ember megalkotná és úgy nem volt kedvem kiadni a kezemből, hogy a verseny 90%-ban totyognak vagy esnek kelnek!
Az volt a tervem, hogy egy kicsit bujkálós kanyargós, fent-lent, kint-bent pályát rittyentek, de az csak akkor működne, ha nincs benne buta drivatar!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring Nightreign teszt
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest