- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
Nem értelek igazán..hogy miért szedted ki a memóriákat meg pasztáztad újra a procit, ha nem ezek a forróak. A szürke hűtőbordára gondolsz? Az a Chipset.
Gondold át jobban a ház szellőzését hogy el jut-e oda valamennyi levegő illetve esetleg egy kisebb ventilátor segíthet.
Legközelebb pedig itt tedd fel az ehhez hasonló kérdéseidet új topik nyitás helyett. Vagy itt -
Wingless
csendes tag
Szevasztok!
Van nekem egy asus P5SD2-FM alaplapom . a GPU 90 C fokos.
A memoriákat egyenként kicseréltem, akár melyik van a helyén, külön külön. A GPU ugy is forró.
A procit bepasztáztam ugy is. Az alaplapon a hütőborda forró. A cpu 35-40 C fokos.
Tudnátok segiteni.
Előre is köszönöm Wingless
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Küszöbön az androidos PC-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest