- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
törölt tag
ááá nem mondanám azt hogy semmit nem ér, jó dolog a KERS. Csak ebben a környezetben most nem feltétlen. Nesze csinálj KERS-t, de közben Slick gumi, de közben kisebb leszorítóerő, meg kevesebb teszt..meg @&#..
Lehet csinálni jó KERS-t még gyorsan és pénznél is, ha a környezet állandó marad és kiszámítható.
De a oké csináltam KERS-t..müködik, a szélcsatornában megnéztem hogy hűtöm majd...aztán kiviszem a pályára, és kiderül hogy az első slick-k miatt (kombinálva a kisebb hátsó leszorítóerővel) elmászik a hátulja..elmelegszik a gumi, viszont nics ballanszom mert a súlyát elspóroltam a KERS-ben, azt meg nem rakhatom akárhova..
...
..ja és mindeközben már csak két kört mehetek a pályán, meg majd még egyszer valamennyit az első futam előtt.
Sazl ez ám az ideális fejlesztési környezet -
törölt tag
Ne hogy azt hidd, hogy ez csak másoknak nem stimmel...vagy csak neked..
Szerintem aki szereti ezt a sportot, annak szinte majd mind megbökte a szemét, hogy Hamilton McLaren-ben kezdte az F1-t.
Csak tudod ki ha nem ő?...és ezt most azért írom, mert az F1 előélete a legjobb. Most sem..és egyébként bárki jön a következő két évben, neki sem lesz annyira eredményes előélete mint Hamilton-nak.
Az más kérdés, hogy általában az F1 drukker onnan kezdi el megmérni a versenyzőt, hogy az az F1 mezőnybe kerül. Oké, azt mondom hogy még ebben sincs nagy hiba, mert a kategóriaváltás nem gyenge...általában ezért is 'jó' kiscsapatban kezdeni, mert nem vagy mindjárt a világ szájában.
Na de itt mindjárt ott volt, bejött ide megtámogatva ezzel a szinesbörű hype-l, ami már sokaknak nem tetszett, mert ugye inkább a teljesítménye segítsen egy versenyzőt, ne a hovatartozása...vagy akár a neme. Aztán mit láttál? ....hogy Alonso nem tud elhúzni töle, nem hogy nem tud elhúzni, de bukik vele szemben. Ilyen általában nem igen van, tuti betámogatják Hamilton-t Alonso ellenében....
Na de mindeközben kiesik a valóság egy darabja, hogy mindez azért nem könnyű, ..nem könnyű mindjárt McLaren-ben kezdeni 2× világbajnok csapattársaként, majd egyszercsak jobb pozícióba kerülni mint ő. Ebben Alonso-nak sem kis része volt szerintem..sztem soha nem lett volna szabad Lewis-t abba a helyzetbe hoznia, hogy esélye legyen a tabellán elé kerülnie, mert onnan már igen valóban elgondolkozik a csapat, hogy hiába fizetek rengetek pénzt ennek, és hiába 2× világbajnok (és kétségtelenül az egyik legjobb), de nézd már az elvileg tanulóévét töltő, elvileg a jövőt megtestesítő Lewis akár még befutó is lehet...
és ezt nem lett volna szabad, mert ehez viszont Hamilton-nak túl sok, (elsősorban a addigi teljesítményére alapuló), magabiztossága van sok mindent nem csinált jól, és még most sem talán, de kicsit hamar szakadt rá a minden.
Elvileg még mindig tanulnia kellene, egy kisebb csapatban (még mindig)...hisz nála még tesztpilótáskodás sem volt.
Mindjárt az első évében megtolta Alonso-t, és el tudta bukni a Vb-t.....nehogy azt gondold hogy ez egyszerű dolog(!),..elvileg még ha tolták volna Lewis-t Alonso ellenében, még akkor is mellé vissza kellett volna fogni szándékosan Alonso-t hogy egyáltalán legyen esélye vele szemben. Alonso tudását kisebbíted, ha azt gondolod, hogy őt lenyomni egyszerű..pláne nem egy futamra kivetve...egy kétszeres VB-nek egy újonccal szemben, elvileg talán egy gyors körön el lehet bukni, ha pont annak kijön, neki meg nem...de nem egy teljes futamon. ...és aztán még több futamon.
Egy idő után talán, de sokáig egy logikus érv sem szól az mellett, hogy az egyik versenyzőjüket tolják a másikat nyomják, ........Hamilton egy akár elbukható jövő (bár Alonso sem öreg), Alonso meg 2× VB sok pénzért akinél nem nagyon van jobb a mezőnyben.
Oké az év felétől már minden baj volt, de Alonso-t R.D. nem azért hozta, hogy majd jót veszekedjenek -
hunnylander
őstag
Antropológiailag ellenszenves az afro-angol arcberendezés? Csak ez lehet, mert naivitás lenne részedről, ha úgy gondolnád ismerheted, mit személy annyira, hogy azt mondd semmire se tartod.
Ilyen pilóta nincs a mostani F1-ben. Ha a legügyetlenebb pilótát és eddigi érdemeit, eddigi és jelenlegi munkáját semmire se tartanám, hogyan tekinthetnék magamra vagy rád?
-
Nowhereman
őstag
Szerintem őstehetsége megvolt, viszont fejben nem volt bajnok alkat. Egyrészt nem volt a mindenkin átgázolok alkat mint amilyen Lajoska vagy Lonzi, másrészt nem volt egy acélsodronyidegzetű maximalista mint Heidfeld. A sikerhez pedig mindkettőből kell valamennyi./bár én rühelem a példákhoz hasonlóan szélsőségesen ergomán fickókat, viszont minden elismerésem azoknak, akik a második feltételnél a maximumon vannak...
A másik, hogy nem kell sajnálni Kockát, lehet alázni a sztárolt csapattársat/igaz emiatt néha kiteszik az embert, ahogy Trullival is megtették Lonzi miatt/, vagy el is lehet orozni a címet, ahogy Prost megtette Senna ellenében.
Az a rondább ügy, ha valaki tehetséget egy verseny erejéig sem engednek egy úgy ahogy VB. esélyes autóba - erre most is van példa... -
hunnylander
őstag
A bulvar-sztereotipiak helyett adjunk inkabb azok szavara, akik ismerik is ot szemelyesen.
Keke Rosberg:
Q: Ron Dennis egyszer azt mondta, hogy megpróbál bajnokot nevelni.
Keke Rosberg: "Nem hiszem, hogy szükség van nevelésre. Lewis született autóversenyző. Két évig versenyzett nálam, a fiammal Nicoval együtt. Lewis egy őstehetség, egy elszánt srác. Jól nevelt. Egy szimpatikus, de rámenős gyerek."Bernie Ecclestone:
"Hamilton csak egy fiatalember, aki tudása legjavát nyújtja, és engem idegesít, amikor valaki arrogáns gazembernek nevezi, meg mindenféle nonszenszt összehord" - jelentette ki a Forma-1 üzleti vezetője a Times-nak adott interjújában."Lewis borzasztó sokat tett le az asztalra, és ezt rohadt nehéz lenne bármelyikünknek utána csinálni. Mégis sokan vannak, akik szívesen látnák, ha veszítene, ezért biztosra kell mennie, hogy sikeres legyen."
"Úgy érzem, néha kissé túlzottan magabiztosnak tűnik, de ne feledjük, hogy annak idején Michael (Schumacherről) is ugyanezt mondtuk" - emlékeztetett a 78 éves üzletember. - "Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb elfoglalja az ő helyét, ám ez időbe telik. Óvatosnak kell lennie, hogyan fejezi ki magát, de mástól nem kell tartania."
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest