Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Én leírtam olvass csak vissza. Mondtam hogy amikor a motor szétesett alatta szerintem az is a ő számlájára írható, de mind1. Montoya jó versenyző csak be kell érnie. Mondjuk nekem akkor is a McLaren csapat a szimpatikus a visszafogott de szép versenyzésükkel és a legutóbbi futamon látható megújjulás remélem folytatódik és nem azért mert McLaren drukker vagyok (na jó azért is) hanem inkább azért hogy végre láthassunk egy szép futamot amikor verseny is van és nem azon kell izgulni hogy vajon Bari vagy MS fog e nyerni és miért nem Bari...
Mellékesen megjegyzem hogy szép futam alatt pl. olyat értek mint amikor Hockenheim-ben Hakkinek ment Schumi mögött és Lekörözték Panist. Schumi balról Hakkinen jobbról :)) na az tetszett és főleg az hogy Hakkinen jött ki győztesként. Szal én ilyen megmozdulásokat néznék szívesen, és azt sem bánom ha nem a McLaren javára történnek...
Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest