Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
#31600896 #25304 üzenetére
Nekem jobban tetszik a fekete hátteressel, mint a simával. Bontóból van így nem tökéletes de legalább gyári, nem kínai depós.
Szatuna a légterelő, hátra nem raktam.
A fehér felirat az én művem, de egy-két szezon alatt be fog szürkülni, koszolódik. Szerintem jobban mutat a színes/fehér felirat a sötétszürkén, kicsit feldobja az egyébként unalmas gumikat.
Pirelli P Zero gyárt alapból többféle színes feliratosat, de asszem azok verseny/pályagumik.radi8tor: Teljesen igazad van, eszembe se jutott megnézni. Azon bosszankodtam, h szétesett az index mikor kiszedtem.
Dißnäëß: Osram halogéneket pakoltam mindenhova, meg vagyok velük elégedve. Ledes izzók forgalomban hivatalosan nem használhatóak, én is max csak távolsági fényszóróba raknám bele, de mivel úgysem megyek sokat városon kívül sötétben így felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest