Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
Hasonlóan gondolkodtunk akkor, nekem is városba meg rövidebb utakra lett véve. A dízeleket meg messziről kerülöm.
Én az 1.4-el is megetettem már pár embert, akik erősködni akartak komolyabb verdákkal. Elég viccesen néztek ki utána.Persze ésszerű keretek között, nyilván az erősen 100+-os gépeknek nem érdemes nekimenni vele, de nem olyan gyenge ez sem.
Mindenképp kiprószálnám az 1.6-ot és 2.0-t belőle. -Ha már Focus RS MK2 egyelőre álom kategória.-
Mátrában szerpentinen felfelé sem, de főleg lefelé eddig még nagyon senki nem tudta/merte tartani a tempót. Van mikor direkt félreállok, kapnak "egérutat", de pár kanyaron belül simán vissza lehet őket hozni rohanás nélkül is.
Igazából az egész autó jól össze van rakva, de a futómű nagyon el van találva benne és fejleszthető az ST alkatrészeiből tovább.Esetleg ha vannak képeid a kocsiról és megosztod engem mindenképpen érdekelne!
Azért linkeltem, mert videókban látszik a leszedett kapcsolók belső mintázata, így már össze lehetne hasonlítani a Fiestáéval esetleg. Ilyen kapcsolókat szeretnél rátenni?
#7292 zakoss: Nagy gondokat nem olvastam még róla csak a szokásosak. A legkiemeltebb dolog, amit többen cseréltek már azok az első rúgok mert szeretik megadni magukat.
Ajtók alját érdemes esetleg tényleg megnézni.
Vezérlés+vízpumpacsere volt-e már, ezek után érdemes utánakérdezni/utánajárni mert ez lehet húzósabb tétel.
Szokták még javasolni a gyertyákat gyárira cserélését vétel után, erre érzékeny még.
Új hozzászólás Aktív témák
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- Motoros topic
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- SörcsaPH!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Jura Ena 8
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest