Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
De az! nagyon is...
Nekem is ilyen fehér csíkos pixeles halvány kavalkád az összes video, elösször azt hittem a win media player 10 a szar , de aztán megnéztem Mplayer alatt is (ami mellesleg a legmegbízhatóbb és legjobb lejátszó progi...) és ott is...
Ja és ez még nem minden... Pl az egyik kedvenc játékom a Cossacks (tom régi egy darab de attól még jó!) el sem indul ezzel a driverrel. Ja és Battlefield 2 alatt pedig mostanában olyan furcsa dolog van hogy az egér és billentyűzet időnként nem válaszol pár másodpercre, vagy csak nagyon akadva (a játék különben nem akad...50- 60fps(highon+4xAA)
... 6800GT...rulez!!!), és ez megy egyfolytában... iszonyat. Próbáltam egy csomó mindent pl nForce driver install (5.10), átkötni PS/2-re stb stb, de továbbra is jelen van ez az ''enyhén'' szólva idegesítő jelenség... tuti hogy a driver okozza az előzővel nem volt ilyen gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MÁV topic
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest