- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
jó kérdés
én pl még az "artist" képeket én sem lőttem be, mert számomra sem világos mire, vagy hogy kell átírni, plusz annyira nem is fontos
mert most úgy van, hogy a borító jelenik meg a háttérben így is elég frankón néz ki.amúgy rock/metal/pop/ meg még electro zenékhez is talál általában dalszöveget, tök jó, hogy általában időzítettek is.
trance az egyetlen bibi. miért? mert van, hogy egy remixet mixel össze armin, vagy tiesto, aztán a szám címeket, előadót is lehet többen máshogy írják le, és igy már nem lesz találat.bár igy is elégedett vagyok, hogy a dalszöveg magától megy, nem kell semmit csinálnom, ha majd meglesz a cowon s9-esem, tök jó lesz néha azon is "olvasgatni" közben.
még mindig ezt a skint használom, "kétféleképpen".a library-t és mindent a fő mappámban rendben tartok. miért? mert regelve vagyok last.fm-en és szeretném ha ott is rend lenne
probléme akkor van, ha pl ezt akarom megnyitni:
"DJ Tiësto - 2008 - In Search of Sunrise 7 (Asia) [FLAC]"
vane gy ilyen könyvtáram az mp3-ban, de ugye majd minden számnak más az előadója az album hiába Tiesto-é. szóval ilyenkor eőadonként bontja szét, számonként ahogy írtátok. no problém, total commander nélkül nem is élek, megfogom azt a könyvtárat aztán behúzom a playlistre, aztán benn is van az összes szám.de majd még megpróbálom tuningolni, ha sikerült valamit alkotni majd írok még
most így néz ki: [link]jah és igen, még mielőtt valaki szólna, hogy a képen is csak párhoz talált dalszöveget közlöm a többi számot még nem indítottam el, azóta hogy fenn van a program, egyébiránt hozzájuk is találna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fotó állvány eladó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged