Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PazsitZ

addikt

válasz G4bi89 #781 üzenetére

Kétlem, hogy az internetről szedné le :N
    Nálam cover.jpg néven van minden mappában a kép és azt tölti be.

• renato

aktív tag

válasz G4bi89 #781 üzenetére

jó kérdés :)
    én pl még az "artist" képeket én sem lőttem be, mert számomra sem világos mire, vagy hogy kell átírni, plusz annyira nem is fontos :)
    mert most úgy van, hogy a borító jelenik meg a háttérben így is elég frankón néz ki. :)

amúgy rock/metal/pop/ meg még electro zenékhez is talál általában dalszöveget, tök jó, hogy általában időzítettek is.
    trance az egyetlen bibi. miért? mert van, hogy egy remixet mixel össze armin, vagy tiesto, aztán a szám címeket, előadót is lehet többen máshogy írják le, és igy már nem lesz találat.

bár igy is elégedett vagyok, hogy a dalszöveg magától megy, nem kell semmit csinálnom, ha majd meglesz a cowon s9-esem, tök jó lesz néha azon is "olvasgatni" közben.
    még mindig ezt a skint használom, "kétféleképpen".

a library-t és mindent a fő mappámban rendben tartok. miért? mert regelve vagyok last.fm-en és szeretném ha ott is rend lenne :)
    probléme akkor van, ha pl ezt akarom megnyitni:
    "DJ Tiësto - 2008 - In Search of Sunrise 7 (Asia) [FLAC]"
    vane gy ilyen könyvtáram az mp3-ban, de ugye majd minden számnak más az előadója az album hiába Tiesto-é. szóval ilyenkor eőadonként bontja szét, számonként ahogy írtátok. no problém, total commander nélkül nem is élek, megfogom azt a könyvtárat aztán behúzom a playlistre, aztán benn is van az összes szám.

de majd még megpróbálom tuningolni, ha sikerült valamit alkotni majd írok még :)
    most így néz ki: [link]

jah és igen, még mielőtt valaki szólna, hogy a képen is csak párhoz talált dalszöveget közlöm a többi számot még nem indítottam el, azóta hogy fenn van a program, egyébiránt hozzájuk is találna. :)

Új hozzászólás Aktív témák