- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
válasz
westlake #1382 üzenetére
Az nem baj hogy ha a környékeden nem használja senki, attól te még használhatod másét mikor elutazol etc..
rankesz:
A fonera antennája 2dbi-es de gyakorlatban közelít a 5dbi-hez vagy még jobb is. Ha antennát cserélsz akkor mindenképp irányított legyen mert omni antennák esetében ha nagyobbat teszel rá akkor a jeled nagyobb lesz de csökken a szórásnak a szöge.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
alexandrosz #1349 üzenetére
A nyitottra megy a limit! Az manuálban találsz képet a kezelőfelületről!
-
kapcs-ford
őstag
válasz
polszki26 #1311 üzenetére
Egy oldalt szórtál tele OFF- hozzászólásokkal reméljük a moderátor majd törli ezeket.
Privátban is lehet sértegetni az embert meg pampogni hogy mentalitás vagy írigység ? de ezeket már tegnap este megtetted de úgylátszik ma nyilványosan folytatod. Most nem azért hogy újonc vagy-e vagy nem de nem ártana a jó modor vagy tisztelet a másik fórumtagok felé nameg a szabályzat elolvasása.
Neked továbbra is javaslom a fon.com-oldalát a fonera beszerzésére a topikot meg kérlek tartsuk fent a szakmai értelmes hozzászólásokra.
Köszönöm, -
kapcs-ford
őstag
válasz
polszki26 #1308 üzenetére
Mit kunyizol itt, elég szánalmas vagy. Senki sem fogja kockáztatni a meghívóját , mert ha nem aktiválod ugye akkor nem is kapsz több meghívót de gondolom erről fogalmad sincsen... nem ártana olvasnod egy kicsit a topikot ahelyett hogy flame-elnél.
A lehetőséget nem fikázni kell hanem élni vele...
Menj a fon.com-ra és vedd meg ott és mindenki boldog lesz. -
kapcs-ford
őstag
Állítólag volt egy újabb firmware update, tapasztaltatok valamit?
-
kapcs-ford
őstag
Meghívó várja gazdáját!
-
kapcs-ford
őstag
Holnaptól 40euro lesz a fon.com-tól a fonera, aki ma még teheti az megveheti 30euró-ért (www.fon.com) vagy szerez egy meghívót amivel ingyen megy.
Salex1, igen úgy szokott lenni, HA aktiválja akkor elvileg majd kapsz újabb meghívókat.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
Realradical #1238 üzenetére
ilyen hamar megkaptad a fonerát??
-
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
A nagykereskedői (50darab a minimum rendelés) retail price 20euro ami március 1-ig van garantálva tehát szinte biztos emelkedni fog az ára mondjuk 39.95€ -ra.
[link] -
kapcs-ford
őstag
Valszeg fel fog menni a router ára! de kitudja ?!!
A fonera2 szeptemberre csúszott és ez hivatalosan is meg lett erősítve.. -
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #1192 üzenetére
Írok nekik én is naponta... mivel azt írják hogy 24órán belül válaszolnak...
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #1184 üzenetére
Hol kezdtél el a support-tal levelezni? A fon kezelőfelületéről írtam nekik pár levelet de baxtak méltatni válaszra.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #1183 üzenetére
Nem érdekli őket, a lényeg hogy a rendszer most tökéletes.
-
kapcs-ford
őstag
Milyen jó változások mennek végbe a meghívók küldésénél, mostmár kiírja azt is hogy kiknek lett küldve és hogy elfogadta-e illetve aktiválta-e a fonerát! Nagyon nem úgy néz ki hogy egyhamar vége lesz a meghívóknak!
-
kapcs-ford
őstag
HÍR
A fonera 2.0 szeptemberre várható. (úgy volt hogy tavaly karácsony, idei február majd augusztus és most szept.) -
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #1137 üzenetére
Akkor pislákolt mikor detektált wlan-hálót a közelben az új firmware-rel úgy néz ki hogy szimpla állapotjelzés..
-
kapcs-ford
őstag
Jóváírtak egy meghívót , akinek kell az privi!
-
kapcs-ford
őstag
válasz
ngabor2 #1092 üzenetére
de ha családban marad vagy ajándékba kapja mint kisninja
...
Ezt próbáltátok már?
'A wireless settings-nél már többször próbáltam átállítani ''b only'' módba de mindig csak reset-eli magát és nem hagyja ott a beállítást a köv. újraindításnál ismét b/g van.. nálatok hogy megy?+
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Jelentem hogy ma aktiválva lett egy ruti és jött meghívó tehát the system is on.
Ami a napokban aktiválva lett azért bizony kár....
A rossz helyre ment meghívót pedig lesexaxják, már volt olyan topic és semmi nem lett belőle..
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
A meghívóküldés tuti megy mert próbáltam.
Az aktiválás utáni meghívó jóváírás pedig még (szerintem) mindig bug mivel azt nem vették figyelembe mert nem volt róla szó... Ha biztosra akarsz menni az aktiválással és hogy meghívót is kapj akkor javaslom hogy várj még pár napot...
Akinek meg volt meghívója eddig és nem tudta elküldeni az most küldheti. -
kapcs-ford
őstag
Jó hír: ismét megy a meghívózás! Tehát akinek kell az írjon privit mielőtt elkapkodják.
Rossz hír: A bug időszakában aktivált router-ek után valszeg nem kapunk új meghívót tehát azt a vonalat buktuk sajnos. -
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #1053 üzenetére
Szimplán az utóbbi.. mivel a tulaj az argentín és neki is írtam pár napja a bug-ról...
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
A meghívók küldésével kapcsolatban:
''Wed Feb 07, 2007 18:25
Its a BUG.
(Confirmed by FON, thanks HelloFon)
They are working on it.
please see GENERAL
Tehát csak maismerték el a hibát a gyökérpalánták, na és mi lett azzal az emil-el amit a support-nak írtam/írtunk 2-án? Arról nem is beszélve hogy a fórum account-ot még mindig nem sikerült aktiválniuk.
Ha bármi gond van akkor a support-ot el lehet felejteni ezekszerint... -
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #1018 üzenetére
Csak egy reset és már érvénybe is lépnek a változtatások..
-
kapcs-ford
őstag
Eddig a pillanatig nem megy, sőt még a múlt heti 2 meghívót sem írták jóvá az aktiválás után és valszeg nem is fogják
A support-tól meg semmi válasz ahogy azt illik.
Azt ajánlom hogy a haverod várjon pár napot (vagy ameddig helyre nem állnak) az aktiválással ha látni akarsz meghívót belőle...
Fonék ma a buliznak és majd jó esetben péntekre összeszedik magukat.
#995) Rick4 , február 2-án indult a yenkiknek az akció [link] (vasárnap már zárult is) , valami 8424 darabot osztottak ki nekik amiből jó ha majd 2ezer eljut addig hogy tudja majd aktiválni ezt a bonyolult távirányítót.
Akció ide vagy oda, a rendelést és a kiosztást a kinti staff végzi. 10esével sem lehet vinni mert egy házhoz egy mehet csak, sőt ha már eleve fon-tag (bill vagy linus) akkor nem is vehette igénybe ezt az akciót.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Ma pont 1éves a Fon.com! Happy Birthday!
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
a fonerára gondoltam (arról beszélünk),amit linkeltél kép az az antennával van vagy anélkül. olyan mintha antenna nélkül lenne legalábbis nálam mikor leveszem az antennát akkor kb. olyan.
A network stumbler milyen erősségű jelet mér mikor kb. 1méter közelben van?
''holnap kipróbálom egy másik wifi karival, esetleg usb stick-kel..''
Majd akkor holnap kiderül biztosra hogy mi hibádzik..
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #958 üzenetére
Németországon a török zászló kellene hogy legyen.
-
-
kapcs-ford
őstag
válasz
gyongyosim #941 üzenetére
Ezt olvastad már?
*** FONERA DISCONECTING *** PLEASE READ THIS. ***
[link]
Hátha segít... -
kapcs-ford
őstag
Semmi, a fon board-on végre gyülekeznek a post-ok de semmi megoldás... szerintem eljött náluk az a pillenyalat mikor feltorlódtak a rendelések és így legalább összetudják magukat kapni kicsit... elvégre ha nincs meghívósdi akkor napi 800-1000darab rendelés sincs.
(vagy most az usa bicnicre koncenrálnak mert ott 1,5nap alatt lett 6ezer rendelés) -
kapcs-ford
őstag
Hír:
A Fonera2 augusztusig késik... -
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #922 üzenetére
Angol nem gáz, a problem az hogy nem tudunk regisztrálni a fórumon, habár már van ott egy téme ezügyben. Maradt az emil a supportnak. Így tényleg nem illene befejezniük...
-
kapcs-ford
őstag
Hát az sajnos nem a legjobb az esetedben. November óta várok egy email-átírásra és a végén ráhagytuk mert válasz sem jött.. Azért próbáld meg hátha.
shev7 : Valahogy arra a forumra én sem tudtam reggelni, egyszersem aktiválták az accountom, mikor újra próbáltam akkor azt írta hogy az emil már regisztrált ezért 2emilem vár jelenleg az aktiválásra.
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Hát sajna nálam sem megy a meghívó küldése sehova illetve az aktiváltak után sincs jóváírás, asszem akinek jutott az örülhet mint majom a farkának mert innentől lehet a fon-comról rendelni 35euróért.
Ha csak nem műszaki hiba lehet... mindenestre várok választ ez ügyben... -
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #891 üzenetére
fox-clan te vagy az a csillag?
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Rommel6600 #863 üzenetére
Kapott meghívót aktiválás után az akitől kaptál? Ha nincs bejelölve a user a térképen akkor az is lehet indok arra hogy nem kap meghívót.. A zöld pötty vagy a csillag az jó pont.
-
kapcs-ford
őstag
Nekem maradt egy meghívó a múlt hétről ami egy tuti ''nekem biztos kell'' foglalás volt kennyke-től aki azóta sem jelentkezik tehát jelenleg 2 meghívó keresi gazdáját, hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest